Α2`ΕΣΚΑΗ:Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστική




 







Σήμερα Τετάρτη συνεχίζετε το πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΗ  για την 21η αγωνιστική. Ο Υπερίων  υποδέχονται στις 8μ.μ. στο κλειστό της Αμαλιάδας τον Αχαιό Σαραβαλίου και  δεν έχει περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες, μετά την ήττα στην Πάτρα από τον Σπόρτιγκ, αν θέλει να ελπίζει στην πρώτη
θέση και την απευθείας άνοδο στην Α1. Ο Αχαιός Σαραβαλίου βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία αλλά δεν κινδυνεύει με υποβιβασμό . Ο Ίφιτος αγωνίζεται  στης  8.30μ.μ. στην Πάτρα με τον Πρ. Ηλία/ΠΑΟΚ έχει δύσκολη αποστολή στην Πάτρα με το δυνατό Πρ. Ηλία/ΠΑΟΚ και θα προσπαθήσει να μείνει κοντά στο σκορ και να διεκδικήσει τη νίκη μέχρι τέλους. Από το πρόγραμμα της Τετάρτης δεσπόζει το ντέρμπι ανάμεσα σε Ιτιές και Αραχωβίτικα/Ακταίο, σε ένα ματς που θα κρίνει πολλά όσον αφορά στα πλέι-οφ ανόδου. To Σάββατο το Ληξούρι κέρδισε στην Κεφαλονιά τον Α.Σ. ΣΦΗΚΑ 80-68 στο εξ αναβολής παιχνίδι, ενώ την Κυριακή νίκησε τον Πανελλήνιο στην Πάτρα με 50-38, στο εναρκτήριο παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής. Έτσι βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας όμως ένα ματς περισσότερο.
Το πρόγραμμα Τετάρτη 14/3
7μ.μ.: Αχαιός ’47-Σπόρτιγκ: Καρακάσης-Θεοδωρόπουλος
8μ.μ.: Υπερίων-Αχαιός Σαρ.: Παναγιώτου-Αναγνωστοπούλου
8μ.μ.: Γαλήνη-Δικέφαλος: Δαρλαμήτσος-Ντίμος
8.30μ.μ.: Πρ. Ηλίας/ΠΑΟΚ-Ίφιτος: Κρεσταινίτης-Σοφιανόπουλος
9μ.μ.: ΣΦΗΚΑ-Ροΐτικα: Πίγκας-Σφέικου
9μ.μ.: Ιτιές-Αραχωβίτικα: Μπούσιας-Λογοθέτης
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.