Α2`ΕΣΚΑΗ:Το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστική



Η αυλαία της 20ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑ-Η άνοιξε το Σάββατο το μεσημέρι στο Ληξούρι, όπου ο ΝΕΟΛ αντιμετώπισε τον Αχαιό 47 και παραλίγο να υποστεί σοκ, ωστόσο σε ένα ματς γκραν γκινιόλ έκαμψε την αντίσταση του  Αχαιού 47 με 59-58 και πήρε το σπουδαίο «2ποντο», το οποίο το διατηρεί σε τροχιά ανόδου. Την Κυριακή διεξήχθη  η  εξ΄ αναβολής αναμέτρηση για
λογαριασμό της 18ης «στροφής» της Α2 ΕΣΚΑ-Η ανάμεσα στον Πανελλήνιος και τον Υπερίων. Ο Υπερίων πέτυχε καταλυτικής σημασίας νίκη επί του Πανελληνίου με 73-44, στην επιστροφή του Θωμά Χαρίτου. Σήμερα κλείνει η αυλαία της  20ης αγωνιστικής με 6 ματς . Τα Αραχωβίτικα υποδέχονται τον πρωτοπόρο  Πρ. Ηλίας/ΠΑΟΚ σε ένα ματς με αρκετές παγίδες και για τους δυο μονομάχους. Ο Δικέφαλος φιλοξενείτε από τα Ροΐτικα και ελπίζει σε ένα εύκολο «2ποντο».  Ο Ανεβασμένος τις τελευταίες αγωνιστικές Ίφιτος υποδέχεται την ασταθή ομάδα της ΣΦΗΚΑ. Ο Πανελλήνιος θα παίξει με την πολύ δυνατή Γαλήνη. Ο Σπόρτιγκ υποδέχεται τον Υπερίων που μετά την επιστροφή του πρώτου σκόρερ του  Θωμά Χαρίτου έγινε πολύ δυνατός. Και τέλος   Αχαιός Σαρ και Ιτιές θα λύσουν της διάφορες  τους σε ενα ματς αρκετά ενδιαφέρων.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής Τετάρτη 7 Μαρτίου
6μ.μ.: Αραχωβίτικα-Πρ. Ηλίας/ΠΑΟΚ: Δαρλαμήτσος-Γιώτη
7μ.μ.: Ροΐτικα-Δικέφαλος: Λογοθέτης-Καρπάνος
8μ.μ.: Ίφιτος-ΣΦΗΚΑ: Δημόπουλος-Κωνσταντινίδου
8μ.μ.: Πανελλήνιος-Γαλήνη: Κρεσταινίτης-Σταθόπουλος
8.30μ.μ.: Σπόρτιγκ-Υπερίων: Μπούσιας-Κοτσίρης
9μ.μ.: Αχαιός Σαρ.-Ιτιές: Σοφιανόπουλος-Καρπάνος
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.