Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Στις 13 Μαΐου τα μπαράζ ανόδου!


Ένα... βήμα παρακάτω προχώρησε η Επιτροπή Πρωταθλήματος της Δ' Εθνικής τον σχεδιασμό για τους αγώνες μπαράζ μέσω ομίλων, που θα οδηγήσουν στην άνοδο από τα τοπικά πρωταθλήματα συνολικά 28 ομάδες. Τα μέλη της Επιτροπής όρισαν ως ημερομηνία έναρξης των μπαράζ τις 13 Μαϊου (Κυριακή) και, πλέον, απομένει η επίσημη επικύρωση από την ΕΠΟ στο διοικητικό συμβούλιο που θα γίνει πριν το Πάσχα, δηλαδή λίγο πριν τα μέσα του Απρίλη.
Οι έξι αγωνιστικές των 14 ομίλων θα γίνονται Κυριακή και Τετάρτη, γεγονός που σημαίνει ότι η διαδικασία θα ολοκληρωθεί στις 30 Μαϊου, ημέρα Τετάρτη.
Από εκεί και πέρα, κατά πάσα πιθανότητα στις 18
Απριλίου θα γίνει η κλήρωση για τον καταρτισμό των αγωνιστικών στους 14 ομίλου, ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα αναμένεται να έχει κοινοποιηθεί η προκήρυξη των κανονισμών που θα διέπουν τους αγώνες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι θα λάβει μία ειδική κλήρωση που θα αφορά τους ομίλους 2, 3 και τις δύο ομάδες της ΕΠΣ Μακεδονίας που θα πάρουν θέση σε αυτούς.

Πηγή: periferiako.com
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.