ΈΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΑ ΔΙΛΙΝΑΤΑ


Τα ΔΙΛΙΝΑΤΑ  κέρδισαν 3-1 τον Παγκεφαλληνιακο το Σάββατο το μεσημέρι στο Δακ Αργοστολιού στα πλαίσια τον μπαράζ κάνοντας το πρώτο από τα δυο  βήματα  για την πρόκρισή τους στον τελικό του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣΚΙ .
Τα Διλινατα στο πρώτο μέρος κατάφεραν να προηγηθούν στα πρώτα λεπτά του αγώνα και συγκεκριμένα στο 17`με  εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Χρήστου Τζωρτζάτου, έπειτα από την  επιπόλαια αντίδρασε του Ψάλτη να χρησιμοποιήσει το χέρι του  στην προσπαθεί να απομακρύνει την μπάλα πριν αυτή καταλήξει στα δίχτυ. Στη συγκεκριμένη φάση ο Ψάλτης δέχθηκε την κόκκινη κάρτα. Από εκείνο το σημείο  το ματς έγειρε προς την πλευρά τον γηπεδούχων με αποτέλεσμα να σημειώσουν και δεύτερο τέρμα με τον Αναλυτή στο 38`. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά για τους φιλοξενούμενους ήρθε και νέα αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα που αντίκρισε ο Κατσιγιώργης στο 43` αφήνοντας την ομάδα του με 9 παίκτες και ουσιαστικά καταδικάζοντας την σε ήττα. Εδω να πούμε ότι η φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την απόφαση του διαιτητή. Στο δεύτερο μέρος ο Πάγκε μπήκε δυνατά στο ματς, κατάφερε και  βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα μειώνοντας το σκορ σε 2-1 έπειτα από απευθείας εκτέλεσε φάουλ του Τούρλα. Τα Διλινατα ανέβασαν στροφέ και κατάφεραν να  πετύχει και τρίτο (3-1) γκολ στο 74` με κεφάλια  του Δημήτρη Τζωρτζάτου και ουσιαστικά να «κλειδώσει» τη νίκη.
 ΔΙΛΙΝΑΤΑ: Καλαφάτης, Τζωρτζάτος Κ., Λάσκαρης, Αναλυτής Δ., Μίρτο, Τζωρτζάτος Χρ., Σεμπάστιαν (47’ Μηλιώνης), Τζωρτζάτος Δ., Βαγγελάτος (62’ Μανώλης), Αναλυτής Γ., Σκριβάνος (77’ Κατσούρης).
ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ:
Πολλάκης, Κουλουμπής Γ., Ζαφειράτος (19’ Ινγκλις), Κατσιγιώργης, Ψάλτης, Σαρλάνης (46’ Κύριο), Κουλουμπής Ο., Κουλουμπής Ν., Δελακάς, Ζαίμι (73’ Μηλιαρέσης), Τούρλας.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.