ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΠΑΡΑΖ



Και τώρα αρχίζει το πραγματικό πρωτάθλημα με λίγα λόγια τέρμα   η δικαιολογίες αρχίζουν  τα  μπαράζ .  4 ομάδες από την Α` κατηγορία  ΔΙΛΙΝΑΤΑ , Α.Ε.Κ.  ,Α.Ο.Κ.Ι , &  ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ  και 3 από την Β` κατηγορία   ΣΑΜΗ  , ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ  , ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ   θα διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή .  Σήμερα, λίγα 24ωρα πριν τις κρίσιμες… μάχες του Σαββατοκύριακου το kefalonia sports news  σας βάζει  στο … αγωνιστικό κλίμα των 6 μονομάχων.
Α` ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Το Σάββατο το μεσημέρι 15:30  στο Δακ Αργοστολιού τα ΔΙΛΙΝΑΤΑ  φιλοξενούν τον ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗ ΝΙΑΚΟ στο πρώτο μεταξύ τους αγώνα για την σειρά τον μπαράζ . Τα Δινινατα  όλη την χρόνια ήταν η πιο σταθερή σε απόδοση ομάδα του πρωταθλήματος,   τερμάτισαν  πρώτα και αήττητα,   και μόνο αυτό τα κάνει αμέσως το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση τις  νίκης από τον Παγκεφαλληνιακο και ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του  πρωταθλήματος . Ο Παγκεφαλληνιακος  είναι μια ομάδα που παίζει  αρκετά καλό  και δυνατό   ποδόσφαιρο με  νέα παιδιά που τρέχουν ασταμάτητα δημιουργώντας  αρκετά προβλήματα στην αντίπαλη ομάδα, το μόνο που τους λείπει είναι η εμπειρία από τέτοιου είδους  αγώνες. Την Κυριακή το μεσημέρι 15:30  στο Δακ Αργοστολιού η φιλόδοξη και με πολλές και καλές μεταγραφές τον Ιανουάριο Α.Ε.Κ. θα αντιμετώπιση τον έμπειρο  Α.Ο.Κ.Ι  σε ένα ματς για γερά νευρά μιας και διαγωνίζονται  δυο από τις καλύτερες  ομάδες  του νησιού  με ποδοσφαιριστές που έχουν εμπειρία σε ματς φωτιά όπως αυτό . Η σειρά αυτόν τον αγώνων θα μας κρατήσει  πιστεύουμε σε αγωνιά για τον τελικό νικητή .

 Β` ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ   
Για τα μπαράζ  της  Β` κατηγορία θα αναμετρηθούν την Κυριακή στην  Ιθάκη και στο Δημ. Γήπεδο του νησιού 11:00 Η ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚ. και ο ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ με έπαθλο το εισιτήριο για  τον τελικό του πρωταθλήματος (εκεί τους περιμένει η ομάδα της ΣΑΜΗΣ ) , και φυσικά την άνοδο στην Α` κατηγορία. Και τα δυο σωματεία έχουν θέση στόχο την άνοδο από αυτό και μόνο καταλαβαίνετε ότι όλα τα ματς τις σειράς θα είναι στην κόψη του ξυραφιού.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.