Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ (6ος ΟΜΙΛΟΣ): Οριστικά έπεσαν σήμερα οι τίτλοι τέλους για την ομάδα του Α.Ο. Τσιλιβή – Αποχωρεί από το πρωτάθλημα!

 Δυστυχώς δεν είχε αίσιο τέλος για την ομάδα του Α.Ο. Τσιλιβή η σημερινή Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο Κ.Ε.Π. του Πλάνου. Εκεί βρέθηκαν, εκτός από κάποια μέλη της διοίκησης, ορισμένοι φίλαθλοι, αλλά και μία αντιπροσωπεία παικτών οι οποίοι (από τα λεγόμενα των διοικούντων) δεν ήθελαν να διαπραγματευτούν τη συνέχιση της συνεργασίας τους με την ομάδα του Πλάνου και ζήτησαν να μείνουν ελεύθεροι.
Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι άνθρωποι του Τσιλιβή να μην έχουν άλλη επιλογή από το να γνωστοποιήσουν στην Ε.Π.Ο. με έγγραφο που θα στείλουν ίσως και αύριο ότι ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ από το πρωτάθλημα, με τις όποιες συνέπειες συνεπάγονται!
Αύριο αναμένεται επίσημη ανακοίνωση του Δ.Σ. για τα όσα έγιναν το τελευταίο διάστημα και έφτασαν σε αυτή την ιστορική (για το σωματείο) απόφαση.

ΠΗΓΗ: http://www.zantesport.gr
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.