3ος ΕΤΗΣΙΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΚΟΚΚΟΡΑ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΤΣΑΓΚΟΥ ΣΤΙΣ 23-12-2011 ΚΑΙ 14.30 ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΒΟΜΥΛΟΥ



Έφτασε επιτέλους ο καιρός να ξαναζήσουμε στιγμές που μένουν στην μνήμη μας ως μοναδικές . Έφτασε επιτέλους ο καιρός που  όλοι οι φίλαθλοι του ποδόσφαιρου στο πλανήτη μας (και όχι μόνο ) θα απολαύσουν το υπέρτατο παιχνίδι . Έφτασε επιτέλους ο καιρός να χτυπήσει για άλλη μια φορά η κάρδια του Παγκοσμίου Ποδόσφαιρου στο νησί μας. Έφτασε επιτέλους ο καιρός να απολαύουμε στιγμές Ποδοσφαιρικής μαγείας από τους μάγους της μπάλας που θα δώσουν ότι καλύτερο έχουν στο γήπεδο. Έφτασε ο καιρός για την μητέρα των μαχών το el clasiko  το απολυτό ντέρμπι της Κεφαλονιάς . Έφτασε ο καιρός για τον  ετήσιο φιλανθρωπικό αγώνα μεταξύ των φίλων του Κόκκορα ( η  Κοκορινιο λογω Βραζιλιάνικης επιρροής )και των φίλων του Τσαγκού  φον τσαγκεσταιν  λογω Γερμανικης επιρροής ) στις 23-12-2011 και 14.30 στο γήπεδο του Καραβομυλου με πολλές πολλές εκπλήξεις αγωνιστικές και μη  να είστε όλοι εκεί.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

xaxaxxaxaxa!!! polu kaloooo!!! :)

Ανώνυμος είπε...

τσαγκος δαγκωτο!!!!