Συνέχεια στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑ-Η


Το πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑ-Η συνεχίζεται την Τετάρτη με τα εξής παιχνίδια για την 10η αγωνιστική . Στο Κλειστό γυμναστήριο Πύργου, 8.30μ.μ. διεξάγεται  το Ηλειακό ντέρμπι όπου ο Ίφιτος υποδέχεται τον πρωτοπόρο Υπερίωνα, με τους Πυργιώτες να ψάχνουν την πρώτη εντός έδρας νίκη τους και τη δεύτερη στο πρωτάθλημα και τους Αμαλιαδίτες να θέλουν το ροζ φύλλο αγώνα για να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας .Στο . Βοηθ. «Τόφαλος», 6μ.μ.  Αραχωβίτικα/Ακταίο  φιλοξένει τον  Αχαιός ΄47 με τους γηπεδούχους να έχουν προβάδισμα .Στης 8μ.μ. στο ίδιο γήπεδο Βοηθ. «Τόφαλος»,ο Δικέφαλος υποδέχεται τον πολύ δυνατό και από τα φαβορί για την άνοδο Προφήτης Ηλίας/ΠΑΟΚ. Κλειστό γυμναστήριο Απόλλωνα, 9μ.μ.  Σφήκα και Γαλήνη θα αναμετρηθούν σε ένα αρκετά ενδιαφέρων ματς , τα δυο σωματεία έχουν από
15 βαθμούς και συγκατοίκου στην 4 θέση του βαθμολογικού πινάκα. Στο Κλειστό γυμναστήριο Ροϊτίκων, 7μ.μ. τα Ροϊτικα υποδέχονται της Ιτιές με τους φιλοξενουμένους να είναι το φαβορί. Και τελος στο ιδιο γηπεδο στης 9μ.μ ο Αχαιός Σαραβαλίου και Πανελλήνιος  διασταυρώνουν τα ξίφη τους με φαβορί τους γηπεδούχους .


ΤΟ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Α2` ΕΣΚΑΗ
Τετάρτη 14/12  ΑΓΩΝΕΣ                          ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
6μ.μ.: Αραχωβιτικα-Αχαιο’47:

Καρακάσης-Λογοθέτης

7μ.μ.: Ροΐτικα-Ιτιές:

Δαρλαμήτσος-Σφέικου

8μ.μ.: Δικέφαλος-Πρ.Ηλίας/ΠΑΟΚ:

Σοφιανόπουλος-Θεοδωρόπουλος

8.30μ.μ.: Ίφιτος-Υπερίων:

Κρεσταινίτης-Σταθόπουλος

9μ.μ.: ΣΦΗΚΑ-Γαλήνη:

Μπούσιας-Κοτσίρης

9μ.μ.: Αχαιός Σαρ.-Πανελλήνιος:

Αθανασόπουλος-Καρπάνος

*To Ληξούρι κέρδισε την Κυριακή τον Σπόρτιγκ στην Πάτρα με 75-63, στο εναρκτήριο παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.