ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ



Η Εικασιμια δεν τα κατάφερε απέναντι στον Παναιγιαλειο στης Κεραμειες όπου ηττήθηκε με (0 – 2) . Η ομάδα της Εικοσιμιας πάλεψε αρκετά το ματς , που από την αρχή του ήταν δύσκολο αλλά ο αντίπαλος ήταν σαφώς ανώτερος και κέρδισε δικαία.
Στο πρώτο μέρος ο Παναιγιαλειος μπήκε αρκετά δυνατά και στην πρώτη επίσκεψης στα καρέ της Εικοσιμιας κατάφερε να προηγηθεί 7` με κεφαλιά  του Παπαδόπουλος ύστερα από κόρνερ (0- 1). Στο 12΄ σε πλασέ του Βασιλαντωνόπουλου η μπάλα βρίσκει στο δοκάρι του Καραισκου. Στο 25΄ ο Μπούσι της Εικοσιμίας είχε φάουλ στο δοκάρι (απέκρουσε ο Μπαλτιμάς αρχικά) και στο 35΄ ξανά ο Μπούσι είχε κόρνερ στο δοκάρι (και πάλι βρήκε τη μπάλα αρχικά ο Μπαλτιμάς).Οι γηπεδούχοι φωνάζουν για το μη καταλογισμό πέναλτι στη φάση του 35΄ όταν μετά από σουτ του Μπούσι η μπάλα χτύπησε σε χέρι αμυντικού. Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με την ομάδα του Παναιγιαλειου να πιέζει ασφυκτικά τους γηπεδούχους και στο 55` να έχει δοκάρι  με τον Τρίγκα σε κεφαλιά. Στο  66΄ ο Μπούνας με κεφαλιά πάσα βρίσκει το Βασιλαντωνόπουλο, αυτός μέσα απ' την περιοχή πλάγια αριστερά σουτάρει και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα (0-2).    
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.