ΔΙΛΙΝΑΤΑ – ΠΑΓΚΕ «Χ»ΕΙΡΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ



     Σε ένα από τα χειροτέρα παιχνίδια του φετινού πρωταθλήματος εξελίχθητε το ντέρμπι ανάμεσα στα Διλινατα και τον Παγκεφαλληνιακο με το τελικό αποτέλεσμα να είναι 0 – 0 . Ο αγώνας ήταν αρκετά σφιχτός και από τις δυο ομάδες που πρόσεχαν περισσότερο  να μην δεχτούν τέρμα παρά να δημιουργήσουν φάσης για να σκοράρουν. Ο Παγκεφαλληνιακός ήταν άτυχος καθώς δυο φορές η μπάλα σταμάτησε στα δοκάρια του τερματοφύλακα τον Διλινατων ένα σε κάθε ημίχρονο το πρωτο στο 32΄ όταν σε κόρνερ του Τούρλα η μπάλα βρήκε στα σώματα και κατέληξε στο κάθετο δοκάρι του Κλαφατη  στην συνέχεια απομακρύνθηκε από τους γηπεδούχους και το δευτερο στο 55` όταν και  πάλι ο Τούρλας  στέλνει την μπάλα στο δοκάρι του Καλαφάτη σε σουτ που επιχείρησε από αριστερά .
 . Από την άλλη τα
Διλινατα  έχασαν 3  καλές ευκαιρίες με τους Σεμπάστιαν με κεφαλιά στο 22` άουτ . Δυνατό διαγώνιο σουτ του Β. Βαγγελάτου φεύγει σύριζα άουτ στο 37΄. Και τέλος στο 53` γυριστό σουτ από την μικρή περιοχή του Κατσούρη φεύγει ελάχιστα άουτ.
     Α.Ο. Διλινάτα:(Τ. Φωής), Καλαφάτης, Λάσκαρης (83΄Σκριβάνος), Μύρτο, Αναλυτής, Τζωρτζάτος Κ., Βαγγελάτος, Τζωρτζάτος Δ., Σεμπάστιαν, Αναλυτής, Τζωρτζάτος Χρ., Κατσούρης (70΄Ζαίμι Ντ.).
Παγκε :(Ν. Βουτσινάς), Γιαννάς, Ζαφειράτος, Κουλουμπής Νικ., Αρμάντο, Ψάλτης, Σαρλάνης, Τούρλας, Γιακουμάτος, Μαγουλάς (46΄Μηλιαρέσης), Μερολάϊ (83΄Κατσιγιώργης), Διακρούσης.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.