ΔΙΠΛΟ ΤΕΤΡΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΜΑΛΑ



Σε ένα παιχνίδι που από την αρχή ήταν ντέρμπι και για τις δυο ομάδες για διαφορετικούς λογούς η κάθε μια , η μεν Προννοι ήθελαν  να πάρουν τους πρώτους τους βαθμούς , ενώ τα Ομαλα για να μην χάσουν την επαφή τους με την 4αδα των play offs του πρωταθλήματος. Τελικά τα Ομαλα τα κατάφεραν και πέρασαν από τα Τζανατα νικώντας με 2-1 τους Προννους . Με τους γηπεδούχους να έχουν  πολλά παράπονα για την διαιτησία του αγώνα και συγκεκριμένα για την ακύρωση δυο τερμάτων το πρώτο, εκτέλεσε το φάουλ χωρίς να έχει σφυρίξει ο διαιτητής, και το δεύτερο   χρησιμοποίησε χέρι για να σκοράρει . Στο τέλος ο διαιτητής του αγώνα
κ. Γαβρά απέβαλε
 με 3 κόκκινες κάρτες (δυο για τους γηπεδούχους και μια για τους φιλοξενούμενους)  τους  Λιναράτο Δ. (2η κίτρινη), και Τραυλό Σπ. (2η κίτρινη Πρόννου) Ομαλά Παγουλάτο Τζ. (χτύπησε εκτός φάσης).
Τα τερματα :Στο 34΄ ο Ντόκο με κεφαλιά (0 – 1),  Στο 79΄ η γηπεδούχοι με τον  Δ. Λιναρδάτου ισοφάρισαν σε 1-1 με προβολή . Και την μεγάλη νίκη για τα Ομαλα έδωσε ο Ζάβαλης στο 84` με φάουλ έξω από την περιοχή .
Α.Ο.Πρόννοι:(Γ. Κουρκουμέλης), Μανέντης, Τραυλός Αθ., Στέλλος, Κουρκουμέλης Σπ., Σολωμός, Λιναρδάτος, Προβολισιάνος, Χιόνης, Καμπίτσης Δημ. (46΄Αναγνώστης), Προβολισιάνος (52΄Τραυλός Σπ.), Ζαπάντης.
Α.Σ. Ομαλά:(Γ. Τσιμάρας), Αρτούρ, Μπαζάρογλου, Τζάκης, Αγγελόπουλος, Μεταξάς, Σοτίρ, Μπάμπης (54΄Μινέτος Ηλ.), Ζάβαλης, Καλογηράτος (80΄Παγουλάτος Τζ.), Παπαχρυσανθάκης (66΄Τριανταφύλλου), Ντόκο
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.