ΦΩΚΑΤΑ 6 ΑΣΤΕΡΩΝ



Εύκολο πρωινό για τα Φωκατα αποδείχτηκε ο Πυλαριακος όπου και συνέτριψαν με (6-3) . Οι παίχτες του Αθηναίου γύρισαν από το ρεπό τους με όρεξη για μπάλα και κατάπιαν στην κυριολεξία τον Πυλαριακο που δεν προέβαλε καμία αντίσταση στις ορέξεις τον γηπεδούχων. Τα γκολ για τα Φωκατα : στο 16` με κεφαλιά ο Δ. Ψυχογιός (1-0), Στο 22΄και πάλι ο  Δ. Ψυχογιός αυτή την φόρα με πλασέ(2-0), στο  35`το  3-0 και στο 49`το   4-0   πετυχαίνει ο Σέρρας Π με σουτ.  Στο 54΄ ο Rikaj με σουτ πετυχαίνει το 5-0. Στο 63΄ ο Ι. Κουρκουμέλης με διαγώνιο σουτ ανεβάζει το σκορ (6-0). Τα γκολ για τον Πυλαριακο. Στο 77΄  ο Γονατάς  με προβολή κάνει το 6-1. Στο 83`΄και πάλι ο Γονατάς κρέμασε τον Κουγιανό που επιχειρούσε έξοδο 6-2.και τελος  90+ ο Γονατάς (χατ τρικ) με κεφαλιά διαμορφώνει το τελικό (6-3)
     Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ: (Μ. Αθηναίος), Κουγιανός, Αυγουστάτος, Ντούντρα-Βιλλιώτης (84΄Rikaj Er.), Ντικούδης, Μάστορας, Γαλιατσάτος, Καλιακούδας, Σέρρας Π., Κόμητας (36΄Rikaj Mπ.), Ψυχογιός (56΄Σέρρας Μιλ.), Ι. Κουρκουμέλης.
Α.Ο. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ: (Κ. Κουγιανός), Σταμούλης Β., Γασπαρής Ν. (46΄Papa), Ποταμιάνος, Γασπαρής Α. (66΄Καρούσος Π.), Παπαδάτος, Σταμούλης Ν., Σταμούλης Π. (46΄Αλυσανδράτος Μ., Κουλουμπής α., Μιχελής, Γονατάς. 
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.