ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ ΑΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΥΘΕΙΟΥ: 2 - 4



Σασπένς, ανατροπές, όμορφες φάσεις και πολλά γκολ περιείχε το ματς του ΑΟ Εικοσιμίας με τον Ολυμπιακό Γυθείου, αποζημιώνοντας τους φίλους του ποδοσφαίρου που βρέθηκαν στο γήπεδο των Κεραμειών της Κεφαλονιάς. Οι φιλοξενούμενοι ήταν τελικά οι νικητές με 4-2 των γηπεδούχων.

Η ομάδα μας, αν και προσπάθησε, δεν κατάφερε να  φτάσει στη νίκη παρά το γεγονός ότι στο ημίχρονο βρέθηκε να προηγείται με 2-1 με σκόρερ και των δύο τερμάτων τον Κωστή Αντωνάτο στο 32’ και 43’, έπειτα από ασίστ του Μάκη  Πολλάκη. Το Γύθειο είχε προηγηθεί με 0-1 στο 25’ με τον Τζανετάκο.
 Στην επανάληψη, το Γύθειο εφάρμοσε την τακτική των αντεπιθέσεων και κατάφερε να
σημειώσει άλλα τρία τέρματα στο 62’ με τον Τζανετάκο, που  ισοφάρισε σε 2-2, στο 85’ με τον Ιονίτ Σουκούλι, ο οποίος έδωσε και το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους με 2-3. Στη συγκεκριμένη φάση πάντως υπήρχε έντονη υποψία για οφ σάιντ, ωστόσο ο επόπτης «έκλεισε»  τα μάτια του. Το τελικό 2-4 διαμόρφωσε ο Μάρτιν Σουκούλι στο 89’.
Διαιτητής: Μαρκαντωνάτος
Επόπτες: Σταυρόπουλος – Γεωργόπουλος
Α.Ο. Εικοσιμίας (Δημήτρης Ζησιμάτος): Καραϊσκος, Κουμαριώτης, Κουλάκης, Ντουκάι, Χαραλαμπόγλου, Αλεξανδράτος (80’ Πλατανίτης), Πολλάκης, Γερασιμάτος, Αντωνάτος, Μπούσι (58’ Αποστολάτος), Κροσιάνος Π. (52’ Κορσιάνος Αντ.).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΥΘΕΙΟΥ: Τρακάκης, Νάκος, Μπέκο, Αναγωστάκος, Καζιάνης, Πολιτάκος, Μπουρελάκος (Πλαγιανάκος), Πλεμμένος, Σουκούλι Μ., Σουκούλι Ι. (89’ Εμμανουηλίδης), Τζανετάκος.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.