ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΕΠΣΚΙ


αγαπητοί κύριοι
Σε σχέση με την πρόσληψη των προπονητών των μικτών ομάδων της ΕΠΣΚΙ και σχετικής ανάρτησης δικής σας θα ήθελα να γνωρίζεται τα εξής.Κατατέθηκαν 4 υποψηφιότητες για τις 2 θέσεις.Κατέθεσαν οι κκ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΑΤΟΣ ΧΡ.,ΠΕΤΡΑΤΟΣ ΓΕΡ.ΛΙΟΝΑΤΟΣ ΔΙΟΝ,και ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΜΙΧ κατα την σειρά που αναγράφονται.
Η τεχνική επιτροπή είχε την ευθύνη να συντάξει πρακτικό σύμφωνα με τα προσόντα κάθε ενός από αυτούς και να εισηγηθεί πρόσληψη του κατά σειρά κατάταξης.Αυτό έκανε και μάλιστα ΟΜΟΦΩΝΑ.
Στον πίνακα αυτό η κατάταξη έγινε με απόλυτα αξιοκρατικά κριτήρια, αφού αυτά είναι η πείρα, η προϋπηρεσία, και τα άλλα προβλεπόμενα από τον κανονισμό προσόντα.
ΟΛΟΙ προσκόμισαν Κάρτα προπονητή ouefa β εκτός του Γ.ΠΕΤΡΑΤΟΥ που προσκόμισε κάρτα επο α.
.Πρώτος κατατάχτηκε ο ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΜΙΧ. Έχει κάνει έναρξη επαγγέλματος προπονητή στην Δ.Ο.Υ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ.Προπονητική πείρα 4 η 3 νομίζω ετών στίς μικτές της ΕΠΣΚΙ και στα σωματεία Α.Ο.ΣΑΜΗΣ,Α.Ο.ΛΕΙΒΑΘΩ,Α.Ο.ΦΩΚΑΤΑ αποδεικνυομενα με ιδιωτικά συμφωνητικά που είχαν κατατεθεί σε Δ.Ο.Υ και στην ΕΠΣΚΙ
Δεύτερος κατατάχτηκε στον πίνακα πρός πρόσληψη ο ΛΙΟΝΑΤΟΣ ΔΙΟΝ.Είχε προπονητική πείρα με επίσημο ΙΔ.ΣΥΜΦ. με την ομάδα ΠΑΚΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΦ.και βεβαίωση παρακολούθησης σεμιναρίου στην Παιανία στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ.
Τρίτος κατατάχτηκε ο ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΑΤΟΣ ΧΡ.Κατέθεσε βιογραφικό με προπονητική πείρα από το 2006 .Δεν προσκόμισε παρ ότι του ζητήθηκε, ΙΔ.ΣΥΜΦ.σε καμία ομάδα απο αυτές που ανέφερε στο βιογραφικό του, ούτε στο αρχείο της ΕΠΣΚΙ υπάρχουν τέτοια. Διαπιστώθηκε άλλωστε ότι μέχρι τον Ιούνιο του 2009 είχε ΔΕΛΤΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ στο σωματείο ΕΥΓΕΡΟΣ, και άρα δεν μπορούσε νόμιμα να είναι και προπονητής σε σωματείο.Κατέθεσε βεβαίωση παρακολούθησης σεμιναρίου στον Ρέντη στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Τέταρτος κατατάχτηκε ο ΠΕΤΡΑΤΟΣ ΓΕΡ.αφού πέραν των άλλων εχει ΔΕΛΤΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ στο σωματείο ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ και άρα δεν μπορεί μα είναι ταυτόχρονα και προπονητής.
ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΣΚΙ στην διάθεση ΚΑΘΕ ενδιαφερομένου..Νομίζω μετά απο αυτά που σας ανέφερα δεν χρειάζεται να πώ τίποτε άλλο.. για τους καλόπιστους τουλάχιστον. Αν υπάρχει άλλη άποψη ας κατατεθεί και πάλιν δημόσια θα απαντήσω..Θεωρώ ότι η ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ της ΕΠΣΚΙ  στην οποία δεν μετέχω, έκανε σωστά και δίκαια την δουλειά της.Και δεν καταλαβαίνω ποιός και για ποιό λόγο διαμαρτύρετε.
ΕΥΑΓΓ. ΜΑΖΑΡΑΚΗΣ
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.