ΝΕΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΜΕ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΥ ΤΟΥ 6ου ΟΜΙΛΟΥ


Αρκετοί νέοι και καταρτισμένοι προπονητές, με ελπιδοφόρο μέλλον θα βρίσκονται φέτος στις ομάδες του 6ου ομίλου. Για αυτό και η αναφορά μας σε αυτούς αποκτά ενδιαφέρον.
 Ξεκινάμε με το Νίκο Κακαλέτρη που έχει εργαστεί στην Καλαμάτα (Β’ Εθνική), ενώ πέρυσι βρισκόταν μαζί με τον Γιώργο Στράντζαλη στον Εορδαϊκό (Γ’ Εθνική). Είναι νέος και αρκετά καταρτισμένος. Ο Κακαλέτρης ψάχνει μια ομάδα που θα μπορεί να αναδείξει το όνομά του και να αναπτύξει το έργο του. Η Εράνη τον προσέγγισε με επιτυχία και ο Κακαλέτρης θα δουλέψει στα Φιλιατρά με υλικό νεανικό.

Φυσικά δε θα μπορούσαμε να αφήσουμε ασχολίαστη την παρουσία του δικού μας  Δημήτρης Ζησιμάτος στο φετινό Πρωτάθλημα του 6ου ομίλου. Ο Δημήτρης Ζησιμάτος είναι ο  τεχνικός ηγέτης εδώ και χρόνια στον ΑΟ Εικοσιμίας. Εξαιρετικός γυμναστής. Το έργο του σίγουρα είναι δύσκολο, Αλλά από όσο μπορούμε να γνωρίζουμε έχει θέληση και όρεξη να δημιουργήσει   μια ανταγωνιστική ομάδα για την κατηγορία.  Με την  Εικοσιμια φιλοδοξεί να γίνει ο πρώτος προπονητής που θα κρατήσει Κεφαλλονίτικη ομάδα (πλην τουΑ.Ο.Κ.Ι ) στη Δ’ Εθνική, παραπάνω από μία σαιζόν.
Συνεχίζουμε
με τον Γιώργο Αργυρόπουλο. Αρκετά νέος (35 ετών), καθηγητής φυσικής αγωγής και κάτοχος διπλώματος ουέφα β’, θεωρείται απ’ τα μεγαλύτερα – αν όχι το μεγαλύτερο – ταλέντο προπονητή στη Μεσσηνία. Πέρυσι, ανέλπιστα, με τη Σπερχογία, κατέκτησε το Πρωτάθλημα Μεσσηνίας. Ήταν το πρώτο Πρωτάθλημα της Σπερχογίας. Ο Αργυρόπουλος το καλοκαίρι ανέλαβε τον ιστορικό Πάμισο Μεσσήνης ο οποίος φρόντισε να ενισχυθεί αρκετά για να βγάλει το νέο Πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής.
Ο Π. Ενγκεμά πέρυσι με το Τσιλιβή έσπασε πολλά ρεκόρ στο τοπικό Πρωτάθλημα, ενώ πρόπερσι βρέθηκε στον πάγκο της Εράνης που πραγματοποίησε την καλύτερη σαιζόν στην ιστορία της, κατακτώντας τη 2η θέση στην τελική κατάταξη – σε ισοβαθμία με το Ζαβλάνι.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.