ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΑΟΚΙ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟ ΠΑΓΚΕ (2-1)

Το απόγευμα της Κυριακής στο Δακ. Αργοστολιού ΑΟΚΙ και Πανγκεφαλληνιακος
 σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι, με δύναμη, και αγωνιά για το αποτέλεσμα μέχρι την λήξει του αγώνα ο ΑΟΚΙ κατάφερε να κερδίσει τον πολύ καλό ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος Παγκεφαλληνιακο με (2-1)      Στο 16΄ ο Μαγουλά έχασε την πρώτη ευκαιρία για τον Πάγκε  όταν σουτ κατέληξε στα χέρια του τερματοφύλακα. Στο 23` ο ΑΟΚΙ πήρε κεφάλι με τον Πολλατο Α όταν από γύρισμα του  Κανάκη με κοντινό πλάσε άνοιξε το σκορ . Στο 45΄ μετά από λάθος έξοδο του τερματοφύλακα του Παγκε ο Κανακης με κεφάλια δεν μπόρεσε να σκοράρει.  Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με γκολ για τον ΑΟΚΙ όταν ο Βουκελατος βρήκε χώρο από αριστερά και με εντυπωσιακό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου αντίδραση Γιαννα. Ο Παγκε ανέβασε την απόδοση του και αναλάβει την πρωτοβουλία των κινήσεων και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες στο 58` κεφάλια του Μαγουλα η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του ΑΟΚΙ στο 60` και πάλι ο Μαγουλάς έχασε ευκαιρία όταν το σουτ πέρασε σύριζα άουτ. Στο 70` ο Παγκε μείωσε το σκορ ο Νικ. Κουλουμπή να στέλνει με γυριστή κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα.
Α.Ο.Κ.Ι.:(Θ. Βουκελάτος), Μαρκαντωνάτος, πολλάτος Διον., Λαμπρόπουλος, Μεσοροπιάν, Γεωργόπουλος (77΄ Μπουγάς), Βουκελάτος, Πολλάτος Δημ., Κανάκης (55΄ Κόμητας), Μπαζάρογλου, Πολλάτος Αλ.
ΠΑΓΚΕ: (Ν. Βουτσινάς), Γιαννάς, Κουλουμπής Γ., Μηλιαρέσης (46΄Αρμάντο), Ψάλτης, Γιακουμάτος, Κιρίο (46΄Τούρλας), Κατσιγιώργης (72΄ λ.τ. Σαρλάνης), Μαγουλάς, Ζαίμι, Ζαφειράτος.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.