Δ`ΕΘΝΙΚΗ:δεν ψηφίστηκε,η πρόταση για τη ρύθμιση των χρεών.Σε ΜΙΑ ΔΟΣΗ η εξόφληση τ

Αναγκασμένες να τακτοποιήσουν την οποιαδήποτε οφειλή τους προς την ΕΠΟ, εφόσον επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν, είναι οι ομάδες της Δ' Εθνικής. Στο διοικητικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε χθες στα γραφεία της Ομοσπονδίας, αποφασίστηκε να μην δοθεί σε καμία περίπτωση απαλλαγή στα σωματεία. Η πρόταση που κατατέθηκε για μία μικρή διευκόλυνση για τη ρύθμιση των χρεών, που αναφέρεται σε εξόφληση μέσω πέντε μηνιαίων δόσεων δεν ψηφίστηκε, κάτι που σημαίνει ότι τα σωματεία πρέπει να καταβάλουν σε μία δόση πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος ολόκληρο το χρέος τους.

Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΜΟΥΝΕ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ?
ΩΡΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

για ξυπνηστε λοιπόν και πές μας απο που τα πληρώνετε οι παράγοντες τα πρόστιμα. Απο τα εισητήρια που κρύβετε η απο τα λεφτά που λέτε πως μας πληρώνετε. Επειδή πληρόνονται 5 - 6 ολοι κιόλοι λέτε μαλακίες ότι πληρώνετε απο την τσέπη σας.Πωτάω την ΕΠΣ εχει κανει ποτέ έλεγχο στουσ προέδρους η τα τρώνε μαζί? και ΓΙΑΤΊ ΟΙ ΣΠΑΘΗΔΕΣ ΤΑ ΛΑΜΌΓΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΠΑΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝΕ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΟ Ο ΠΟΛΛΑΤΟΣ? /