Μια «πεντάδα» μεταγραφές για την Εικοσιμία



Ο Α.Ο. Εικοσιμίας ανακοινώνει την απόκτηση των Σπυράγγελου Τζωρτζάτου, Αποστόλη Καραϊσκου, Γεράσιμου Πολλάκη και Σπύρου Αλεξανδράτου από τον Ολυμπιακό Κεφαλονιάς, αλλά και του Κώστα Λορεντζάτου από τα Ομαλά.
Ο Α.Ο. Εικοσιμίας ευχαριστεί θερμά τον Ολυμπιακό Κεφαλονιάς και τα Ομαλά, για την συναίνεσή τους στην ολοκλήρωση των μεταγραφών.
Όλοι παίκτες που αποκτήθηκαν αναμένεται να αποτελέσουν σημαντικά κομμάτια της ομάδας μας, στην προσπάθειά της στην Δ’ Εθνική.
«Προχωράμε τον μεταγραφικό σχεδιασμό με σκοπό να δημιουργήσουμε ένα αξιόμαχο σύνολο. Σε συνεργασία με το τεχνικό τιμ της ομάδας, προχωρήσαμε στην απόκτηση τεσσάρων ποδοσφαιριστών που πέρυσι έλαβαν μέρος στο περιφερειακό πρωτάθλημα με την ομάδα του Ολυμπιακού Κεφαλονιάς, καθώς και στην απόκτηση των έμπειρων Άννινου, Αντωνάτου, Χαραλαμπόγλου και του φέρελπι Λορεντζάτου.
Ο μεταγραφικός σχεδιασμός θα περατωθεί τις επόμενες ημέρες, όταν και θα υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις, με την προσθήκη κυρίως ελευθέρων παικτών με σκοπό να συνδυάσουμε την εμπειρία με τον ενθουσιασμό. Με την ευκαιρία που μου δίνεται, θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στις διοικήσεις όλων των σωματείων (Ολυμπιακός Κεφαλονιάς, Διλινάτα, Εύγερος, Ομαλά και Ηρακλής Πρόννων) που συναίνεσαν στην παραχώρηση των παικτών που τους άνηκαν και ευελπιστώ στην στενή συνεργασίας μας για το καλό του Κεφαλλονίτικου ποδοσφαίρου»  ήταν τα λόγια του προέδρου της ομάδας κ. Γιάννη Λυκούδη.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.