ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΣΚΙ ΓΙΑ ΓΗΠΕΔΑ

ΕΝΩΣΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ
ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ 7 - Τ.Κ. 28100 ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΝ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
ΤΗΛ: 26710 – 23568   FAX: 26710 - 24688    E-MAIL: info@ epski.gr
Δικτυακός τόπος: www.epski.gr



Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Σήμερα 29 Αυγούστου 2011 επισκέφθηκα στο γραφείο του, τον Βουλευτή κύριο Σ. Μοσχόπουλο για την υπόθεση της αδειοδότησης των γηπέδων της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης και για τη συνέχιση της ταλαιπωρίας που υφιστάμεθα εξαιτίας της ανικανότητας και της αδιαφορίας που επιδεικνύεται από αρμοδίους και μη. Θέλω δημόσια να τον ευχαριστήσω για το γεγονός ότι κατάλαβε το θέμα στην έκτασή του αμέσως και με την παρέμβασή του, που υπήρξε και έντονη και αποφασιστική, στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος και Ιονίου (που έχει την αρμοδιότητα της αδειοδότησης των γηπέδων), όσο και στους αρμοδίους υπηρεσιακούς παράγοντες, με έκανε να φύγω  από το γραφείο του με τη πεποίθηση ότι η ταλαιπωρία αυτή, στην οποία η γραφειοκρατία έχει υποβάλει το ποδόσφαιρο των νησιών μας, θα λάβει αίσιον τέλος το συντομότερο δυνατόν.

Ευάγγελος Μαζαράκης
Πρόεδρος Ε.Π.Σ.Κεφαλληνίας - Ιθάκης
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Bravo ston proedro tis EPSKI.Bravo tou episis pou einai o MONADIKOS proedros stin Ellada pou mas evale na PLHRWNOYME mexri kai tin aitisi metavolwn!! ti allo tha skeftei perimenoume na doume!!

Ανώνυμος είπε...

Kai kala na plirwnoume..alla na min pernoume kai apodeiksi gia ta lefta pou dinoume!!giati arage?