ΜΕ ΜΙΚΡΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΣΕΣ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΙΣ Δ`ΕΘΝΙΚΗΣ

Εχουμε αναφερθεί πολλές φορές στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ερασιτεχνικές ομάδες και κυρίως αυτές της Δ‘ εθνικής όπου τα έξοδα είναι αυξημένα. Αυτή είναι δυστυχώς η πραγματικότητα που αποτυπώνεται το τελευταίο χρονικό διάστημα με συνεχείς παραιτήσεις ομάδων από το πρωτάθλημα και δυσκολίες ακόμη και να βγει αξιοπρεπώς η χρονιά, δίχως πολλές απαιτήσεις στο αγωνιστικό κομμάτι.
Η ΕΠΟ που είναι η διοργανώτρια αρχή και η επιτροπή πρωταθλήματος της Δ‘ εθνικής, πιστεύω πως σε αυτή τη δύσκολη οι κ ο ν ο μ ι κ ή συγκυρία για τα σωματεία, δεν έχει σταθεί όσο και όπως πρέπει στο πλευρό τους. Πρέπει να το κάνει
όμως και μάλιστα άμεσα αν δεν θέλει σε λίγα χρόνια να έχει απαξιωθεί σε μεγάλο
βαθμό το ίδιο της το προϊόν. Μπορεί η ΕΠΟ να μην φταίει για τη μη καταβολή των επιχορηγήσεων από την Πολιτεία, μπορεί όμως να πιέσει προς αυτή την κατεύθυνση.
Εκεί όμως που μπορεί να προσφέρει χείρα βοηθείας στις ομάδες είναι στα πρόστιμα (για επεισόδια κ.λπ.) που ειδικά πέρυσι θύμιζαν σε πολλές περιπτώσεις... Σούπερ Λίγκα. Αυτό πρέπει να αλλάξει άμεσα με σχετικές... συστάσεις προς την πειθαρχική επιτροπή. Επίσης καλό θα είναι να γίνεται προσεκτικός ορισμός διαιτητών στα παιχνίδια, προκειμένου το εξοδολόγιο σε κάθε αναμέτρηση να μην πλησιάζει ή και να ξεπερνά τα 1.000 ευρώ όπως συνέβαινε κατά κόρον πέρυσι.
Πρόκειται για ορισμένες μικρές αλλαγές, που όμως θα δώσουν σημαντική οικονομική
ανάσα στις ομάδες που πασχίζουν να τα φέρουν βόλτα...


πηγη :καλαματα
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.