ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Arsenal Soccer School

Η ακαδημία ποδοσφαίρου της Arsenal ανακοινώνει την έναρξη της 4ης χρονιάς λειτουργίας της στην Κεφαλονιά. Φέτος για πρώτη φορά ξεκινά λειτουργία της σχολής και στο Ληξούρι.
Μετά από 3 χρόνια άριστης παρουσίας στο νησί και με επιστέγασμα την μεταγραφή του Χάρη Νάτση στον Αστέρα Τρίπολης και την είσοδο του Στάθη Βαλεντή στο Arsenal Elite Academy, τo Arsenal Soccer School σας περιμένει για να διδάξουμε τα παιδιά ποδοσφαιρικές και όχι μόνο δεξιότητες, αλλά και αθλητικό πνεύμα. Μάλιστα από φέτος οι προπονήσεις θα διεξάγονται και στον πολυχώρο  Πρόκρις “ Fit and fun” στα Μαζαρακάτα, με συνθετικό τάπητα τελευταίας γενιάς, αλλά και καφετέρια για τους γονείς.
Οι εγγραφές άρχισαν και γίνονται καθημερινά για το Αργοστόλι στο δημιουργικό γραφείο “Oλίβια”. Τηλ. Επικοινωνίας: 6944334690 (Δημήτρης Ζησιμάτος) και για το Ληξούρι στο κατάστημα οπτικών ειδών “Φακούντου” στην Κεντρική πλατεία Ληξουρίου και στο τηλέφωνο 6944647928 (Γεράσιμος Μεσσάρης).
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.