Δ’ ΕΘΝΙΚΗ:Την προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος θα ανακοινώσουν μέχρι αύριο.

Την προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος της Δ‘ εθνικής ετοιμάζουν τα μέλη της επιτροπής πρωταθλήματος, την οποία ενδέχεται να ανακοινώσουν μέχρι αύριο. Αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι η σέντρα θα γίνει την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου (4 μ.μ.) καθώς και ότι το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί στα μέσα Μαΐου του 2012. Αν δεν υπάρξουν παραιτήσεις ομάδων,τότε το πρωτάθλημα θα γίνει σε 10 ομίλους των 14 ομάδων. Οι δηλώσεις συμμετοχής των ομάδων θα γίνονται μέχρι τις 16 Αυγούστου
ενώ το παράβολο που θα συνοδεύει την δήλωση θα κοστίζει 500 ευρώ. Αφού γίνουν οι δηλώσεις τότε η ΕΠΟ θα έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα για τον αριθμό των ομάδων που θα συμμετέχουν στο νέο πρωτάθλημα. Πρέπει να σημειωθεί ότι η επιτροπή αποφάσισε ότι από φέτος οι ομάδες θα πρέπει υποχρεωτικά να έχουν στην ενδεκάδα τους τρεις μικρούς (κάτω των 20 ετών, γεννηθέντες μετά την 1-1-1991) καθ‘ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Επίσης, οφείλουν να χρησιμοποιούν παράλληλα στο παιχνίδι το πολύ δύο μεγάλους (άνω των 33ετών) και για τη νέα σεζόν στην κατηγορία αυτή εντάσσονται οι γεννηθέντες από 1-1-1978 και μετά. Οσον αφορά τα σενάρια ανόδου και υποβιβασμού, έχουν να κάνουν με τον αριθμό  των ομάδων που θα συμμετέχουν τελικά στο πρωτάθλημα. Αν δεν υπάρχουν παραιτήσεις και έχουμε 10 ομίλους, τότε οι 10 πρωταθλητές θα παίξουν μπαράζ και θα ανέβουν 5 ομάδες. Από εκεί και πέρα, στους ομίλους που θα αποτελούνται από 14 ομάδες θα υποβιβάζονται οι 8 από αυτές.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.