H Φλόγα της Ελπίδας των Αγώνων Special Olympics στην Κεφαλονία (φωτο video)


Κεφαλλονίτες και τουρίστες,, υποδέχτηκαν την Φλόγα της Ελπίδας των Αγώνων Special Olympics Αθήνα 2011, στις 15,00 μμ στην πλατεία Κύπρου στην Σάμη .
Τους λαμπαδηδρόμους υποδέχτηκαν και καλωσόρισαν στο νησί Α/Δ Σπύρος Κουνάδης,ο Πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής Α/Δ Κεκάτος Ε.  καθώς οι φορείς του τόπου.
Στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, οι ομιλητές στάθηκαν στη σημασία που έχει η διοργάνωση των Special Olympics για τη σημερινή κοινωνία.
Από τους δρομείς / συνοδούς της φλόγας χαιρετισμό απηύθυνε ο Κινέζος πρωταθλητής κολύμβησης Song Tam καθώς και ο Αμερικανός αστυνομικός κ. Jack Allen.  Χαιρετισμό επίσης απηύθυνε και ο πρωταθλητής ποδηλασίας, αθλητής με ειδικές ανάγκες Παναγιώτης Κουτάτζης ο οποίος με πάθος και δυνατή φωνή κάλεσε τον κόσμο να παρευρεθεί στα στάδια των Special Olympics και να ενισχύσει τους αθλητές.
 Αθλητές που θα λάβουν μέρος στους αγώνες και οι συνοδοί τους θα φιλοξενηθούν στο νησί, στο πλαίσιο του προγράμματος «Πόλις - Αμφιτρύων» των αγώνων Special Olympics Αθήνα 2011.

Κατά την διάρκεια της παραμονής τους, από τις 20 έως και τις 24 Ιουνίου, θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν πριν την έναρξη των αγώνων αλλά να γνωρίσουν και την Κεφαλονιά .
Ενωθείτε με τον υπέροχο κόσμο των νικητών
Η λαμπαδηδρομία ξεκίνησε στις 15,30 μμ Τη Φλόγα μεταφέρουν 46 άτομα, τρία παιδιά-αθλητές των Special Olympics και 43 αστυνομικοί από διάφορες χώρες του κόσμου. (Δειτε φωτο video)









Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.