ΜΠΑΣΚΕΤ Το πρόγραμμα σε Α2 και Γ΄ ΕΣΚΑΗ

Το πρόγραμμα Α2 

Τη Μ. Τετάρτη θα διεξαχθεί η τελευταία αγωνιστική (26η) της Α2 ΕΣΚΑΗ, με τον Υπερίωνα (φωτό) να υποδέχεται τον Ερμή (διαιτητές οι Κρεσατινίτης, Σταθόπουλος) και τη Γαστούνη, η οποία έχει υποβιβαστεί στη Β΄ ΕΣΚΑΗ,  να παίζει στο «Δ. Τόφαλος» με τα Αραχωβίτικα (σφυρίζουν οι Αναγνωστόπουλος, Ρουκούδης). Τα υπόλοιπα παιχνίδια έχουν ως εξής: Αγυιά-Αχαιός: Μπούσιας, Κανελλόπουλος, Ήφαιστος-Πυρσός: Θεοδωρόπουλος, Κ.Χ. Μπούσιας, Σπόρτιγκ-Γαλήνη: Κατσιρόπουλος, Αθανασόπουλος, Ιτιές-Πρ. Ηλίας/ΠΑΟΚ: Καμήτσος, Καρπάνος. Όλα τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 8μ.μ.. Το ματς που ολοκληρώνει την αγωνιστική είναι αυτό μεταξύ του Ληξουρίου και του Παναχαϊκού (δεν έχει οριστεί ακόμα η μέρα διεξαγωγής του) ενώ την Κυριακή στις 3 το μεσημέρι θα διεξαχθεί  αγώνας Αχαιός-Ληξούρι που ολοκληρώνει την 25η αγωνιστική (διαιτητές οι Λογοθέτης, Σταθόπουλος). Θυμίζουμε ότι η Αγυιά του Ηλείου γκαρντ Θωμά Χαρίτου, εξασφάλισε την απευθείας άνοδο στην Α1 ΕΣΚΑΗ και από κει και πέρα Πυρσός, Πρ. Ηλίας/ΠΑΟΚ, Αραχωβίτικα και πιθανότατα το Ληξούρι, θα συμμετάσχουν στα πλέι-οφ ανόδου και από αυτές θα προβιβαστεί τουλάχιστον μία στην Α1.

Προτελευταία στροφή στη  Γ΄ ΕΣΚΑΗ
Την Κυριακή διεξάγεται η προτελευταία αγωνιστική για τον Α΄ Όμιλο της Γ΄ ΕΣΚΑΗ. Στις 4μ.μ.  στο «Αέθλιον»,  το Στρούσι θα αντιμετωπίσει τον Μυρσιναϊκό και στις 6.30μ.μ. στο «Γ. Βασιλακόπουλος» ο Πύργος ’99 τον Φιλαθλητικό. Και τα δύο παιχνίδια θα διευθύνουν οι  Θεοδωρόπουλος, Κανελλόπουλος. Ο Αιγέας Γαστούνης θα πάρει άκοπα τους δύο βαθμούς της νίκης, αφού η Σάμη δεν θα ταξιδέψει στην Ηλεία για να αγωνιστεί κι έτσι η ομάδα του Λάμπη Τεκερλέκη εξασφαλίζει τη δεύτερη θέση που ισοδυναμεί με συμμετοχή στα πλέι-οφ ανόδου (έχει περάσει ήδη στα πλέι-οφ ως πρώτος στον Όμιλο, ο Πύργος ’99). Ρεπό αυτή την αγωνιστική έχει η Αλφειονίδα.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.