Το πρόγραμμα τις κατηγορίες της Α2`, Β` και Γ` ΕΣΚΑΗ

Το πρόγραμμα της Α2 ΕΣΚΑΗ
Υπερίων και Γαστούνη αγωνίζονται την Τετάρτη για την 21η αγωνιστική της Α2 ΕΣΚΑΗ. Ο Υπερίων παίζει στις 8.30μ.μ. στο κλειστό της Αλεξιώτισσας με τον δυνατό Πρ. Ηλία/ΠΑΟΚ (διαιτητές οι Λογοθέτης, Υψηλάντης) και την ίδια ώρα η Γαστούνη, στο κλειστό των Ροϊτίκων θα αντιμετωπίσει τον Αχαιό (διαιτητές οι Κρεσταινίτης, Πολύζος).  Αύριο, Σάββατο, θα διεξαχθεί ο αγώνας που ολοκληρώνει την 20η αγωνιστική, ανάμεσα στο Ληξούρι και την Αγυιά, στις 2 το μεσημέρι, με ρέφερι τους Κωνσταντινόπουλο, Σοφιανόπουλο. Τα υπόλοιπα παιχνίδια της Τετάρτης είναι τα εξής: 6μ.μ.: Παναχαϊκός-Γαλήνη: Αναγνωστόπουλος, Καρπάνος, 7μ.μ.: Πυρσός-Αραχωβίτικα: Παναγιώτου, Κ.Χ. Μπούσιας, 8μ.μ.: Ερμής-Αγυιά: Καμήτσος, Μακρόπουλος, 8μ.μ.: Ήφαιστος-Σπόρτιγκ: Θεοδωρόπουλος, Γιώτη. Το παιχνίδι Ιτιές-Ληξούρι θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή, 20 Μαρτίου.
Το πρόγραμμα στη Β΄ ΕΣΚΑΗ
Το πρωτάθλημα της Β΄ ΕΣΚΑΗ συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο, με την 12η αγωνιστική. Για τον Α΄ Όμιλο της Β΄ ΕΣΚΑΗ, οι αγώνες θα γίνουν την Κυριακή. Στη 1 το μεσημέρι στο κλειστό της Αρχ. Ολυμπίας, ο Κρόνος Στρεφίου θα υποδεχτεί την ΑΕΚ Κ. Παναγιάς,  με διαιτητές τους Λογοθέτη, Αθανασόπουλο. Στις 3.30μ.μ. στο «Αέθλιον», το Βαρθολομιό θα υποδεχτεί τον Δικέφαλο με τους ίδιους διαιτητές. Νωρίτερα, στις 2.30μ.μ., στο κλειστό της Ολυμπιάδας, ο Α.Σ. ΣΦΗΚΑ θα αντιμετωπίσει την Κεφαλονιά (ρέφερι οι Κιούρκας, Σταθόπουλος) και στις 5μ.μ. στο κλειστό των Ροϊτίκων ο Σείριος θα κοντραριστεί με τη Δύμη (σφυρίζουν οι Κ.Χ. Μπούσιας, Κανελλόπουλος).
Τα παιχνίδια της Γ΄ ΕΣΚΑΗ
Για τον Α΄ Όμιλο της Γ΄ ΕΣΚΑΗ, στην πρεμιέρα του β΄ γύρου, αύριο, Σάββατο, στις 11.30 το πρωί ο Μυρσιναϊκός θα βρεθεί στην Κεφαλονιά για να αντιμετωπίσει τη Σάμη (διαιτητές οι Κωνσταντινόπουλος, Σοφιανόπουλος). Την Κυριακή, στις 12.30μ.μ. στο «Αέθλιον», ο Αιγέας θα αντιμετωπίσει τον Φιλαθλητικό και αμέσως μετά, στις 2μ.μ., το Στρούσι θα παίξει με την Αλφειονίδα. Και τα δύο παιχνίδια θα διευθύνουν οι Κατσιρόπουλος, Υψηλάντης. Ρεπό έχει ο Πύργος ’99.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.