ΑΧ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ……


Ατρόμητος Λαππας - Ολυμπιακός Κεφ.(1 - 0)
  Ολυμπιακός Κεφ. στο πρώτο μέρος προσπάθησε να δημιουργήσει φάσης μπροστά στην εστία του Ατρόμητου και τα κατάφερε με δυο καλές ευκαιρίες και ένα τέρμα που ο διαιτητής του αγώνα ακύρωσε για επιθετικό φάουλ .Από εκεί και περά ο Ατρόμητος αξιοποίησε την έδρα και παίζοντας έξυπνα προηγήθηκε νωρίς και πήγε στο ημίχρονο χωρείς να κινδύνευση ιδιαίτερα.
Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός Κεφ. έκανε το καλύτερο του παιχνίδι εκτός έδρας, έκλεισε τους διάδρομους  στον Ατρόμητο και δημιούργησε ευκαιρίες για να ισοφαρίσει αλλά για μια ακόμα αγωνιστική δεν μπόρεσε να σκοράρει .           
Φιλμ αγώνα...
12_ΓΚΟΛ: σεντρα Γερασιμόπουλου ο Σπανός πιάνει την κεφαλιά, η μπάλα σταματάει στο δοκαρι και στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης με πλασέ ανοίγει το σκορ (1-0)
14_σουτ: του Σπανού από καλή θέση πέρασε λίγο άουτ
21_κεφαλια: του Αλεξανδράτου έσωσε τον κίνδυνο ο Διακάτος
22_σεντρα-σουτ: του Σανδραβέλη πάνω απο τα δοκάρια
25_σουτ: του Ανδρεόπολου έξω από την περιοχή μπλοκαρε ο Καραΐσκος
40_κεφαλια: του Πολάκη εντυπωσιακά ο Χογιόλ στο "Γ" της εστίας του απέκρουσε στη μεγαλύτερη ευκαιρία των φιλοξενούμενων
41_κεφαλιά: του Κυριτόπουλου έπειτε από κόρνερ του Ανδρεόπουλου η μπάλα πέρασε άουτ
70_σουτ: του Αλεξανδράτου απομάκρυνε σε κόρνερ ο Χογιόλ

Συνθέσεις...
Ατρόμητος Λάππα: Χογιόλ, Κυριτόπουλος, Σανδραβέλης, Διακάτος Σωτ., Αντωνόπουλος, Τσιβγινίδης, Γερασιμόπουλος(65_Βέρρας Χ.), Βαρβαρέσος(73_Ζώτος), Σπανός, Αγγελόπουλος(80_Αγγελάτος), Ανδρεόπουλος
Ολυμπιακός Κεφαλονιάς: Καραΐσκος, Περιβολάρης, Τανουσάι, Τζωρτζάτος, Λούλουδας, Φωκάς, Πολάκης, Αλεξανδράτος, Γεωργόπουλος(46_Αντωνάτος), Μπαζάρογλου, Βουκελάτος(70_Μοσχονάς)
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.