ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ 6ου ΟΜΙΛΟΥ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ - ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ:  2 - 3
 
Διπλό... παραμονής πήρε η Κυπαρισσία μέσα στο Μεσσηνιακό με το νικητήριο γκολ να σημειώνεται στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 38΄ με το Δαραμάρα, για να κάνει το 0-2 ο Γεωργόπουλος στο 48΄. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 72΄ με τον Καραγιαννίδη (1-2), για να ισοφαρίσει σε 2-2 ο Ξεροβάσιλας στο 88΄. Το γκολ της νίκης σημείωσε ο Λιδιώτης στο 90΄+3΄, ξεσηκώνοντας θύελλα πανηγυρισμών από τους φιλοξενούνενους.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΪΚΩΝ:  0 - 2

Σπουδαία νίκη πήρε ο Εθνικός Σαγεΐκων στην Αμαλιάδα επικρατώντας του τοπικού Αστέρα με 2-0.  Μόλις στο 6ο λεπτό ο Φίλιππας με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ σημείωσε το 0-1, ενώ στο 39΄ από εκτέλεση κόρνερ του Φίλιππα ο Ασλανίδης με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-2. Ο Εθνικός εξακολουθεί να παραμένει ζωντανός στο κυνήγι της παραμονής του στην κατηγορία.

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ:  0 - 1


Δε "χαρίστηκε" στη συντοπίτισσα ομάδα των Φιλιατρών η Καλαμάτα, η οποία κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό. Η "μαύρη Θύελλα" κέρδισε 1-0 μέσα στα Φιλιατρά και την κράτησε στους 31 βαθμούς. Το νικητήριο γκολ σημείωσε στο 5ο λεπτό ο Αγγελόπουλος με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση φάουλ του Σισμανίδη. Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για μια φάση στο 7ο λεπτό, όταν ο διαιτητής ακύρωσε γκολ του Ντινιώτη.  Στην εξέδρα υπήρξαν μεγάλης έκτασης επεισόδια από το 60΄ μέχρι το 70΄ μεταξύ οπαδών των δύο ομάδων. Ο κόσμος στην εξέδρα ήταν γύρω στα 600 άτομα. Ευτυχώς τα πράγματα μετά από ένα δεκάλεπτο ανελέητου... ξύλου, ηρέμησαν. Ο διαιτητής διέκοψε για περίπου 5 λεπτά το ματς, μάζεψε τους παίκτες στο κέντρο και περίμενε να σταματήσει το ξύλο στην εξέδρα.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΜΑΡΩΝ - ΤΡΙΤΑΙΙΚΟΣ:  0 - 1

Με νίκη ξεπέρασε το εμπόδιο του ήδη υποβιβασμένου Αχιλλέα Καμαρών ο Τριταιικός. Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση κι έδωσε το τρίποντο στους φιλοξενούμενος σημείωσε ο Μπουρλάκης στο 68ο λεπτό. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Τριταιικός ολοκλήρωσε με δέκα παίκτες το παιχνίδι λόγω αποβολής του Γραμματικόπουλου στο 80ο λεπτό με δεύτερη κίτρινη. 

ΑΧΑΙΚΗ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ:  0 - 0

Δεν ανέδειξε νικητή το τοπικό ντέρμπι μεταξύ της Αχαϊκής και του Ατρόμητου το οποίο έγινε στο δημοτικό στάδιο της Κάτω Αχαγιάς. Ο Ατρόμητος διαμαρτύρεται για ένα γκολ που δε μέτρησε στο 9ο λεπτό, σε σέντρα του Μπούρδου, θεωρώντας ότι η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή.  

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΙΚΩΝ - ΖΑΒΛΑΝΙ:  0 - 0

Χωρίς νικητή και το παιχνίδι των Βραχνεΐκων, με το Ζαβλάνι να αποφεύγει τον υποβιβασμό μόνο με "θαύμα". 


 ΟΙ ΣΚΟΡΕΡ ΤΟΥ 6ου ΟΜΙΛΟΥ  

21 ΓΚΟΛ:     Γκέρτσος (Αστέρα Αμαλιάδας)

 17 ΓΚΟΛ:     Αθανασόπουλος (Καλαμάτας) 

14 ΓΚΟΛ:     Μπεγέτης (Πάμισου)

13 ΓΚΟΛ:     Γραμματικόπουλος Ν. (Τριταιικού)
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.