Το πρόγραμμα της Α2`ΕΣΚΑΗ ,B`ΕΣΚΑΗ,Γ`ΕΣΚΑΗ


Το πρόγραμμα της Α2`ΕΣΚΑΗ
Ν.Ο.Ε.Λ
Για το πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΗ. Στο παιχνίδι που προηγείται χρονικά.  Την Κυριακή, στη 1 το μεσημέρι,  οι Ιτιές θα παίξουν με το Ληξούρι (διαιτητές οι Κρεσταινίτης, Καρπάνος), στο παιχνίδι που ολοκληρώνει την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Την Τετάρτη για την 22η αγωνιστική, θα διεξαχθούν τα εξής παιχνίδια ο Γ.Σ. Γαστούνης θα παίξει στις 6μ.μ. στο «Αέθλιον» με τον αδύναμο Παναχαϊκό (διαιτητές οι Σοφιανόπουλος, Καμήτσος) ενώ στις 8.15μ.μ., με τους ίδιους διαιτητές ο Υπερίων θα υποδεχτεί στην Αμαλιάδα τον Αχαιό.: 6.30μ.μ.: Αραχωβίτικα-Πρ. Ηλίας/ΠΑΟΚ: Διαμαντής, Τσακαλογιάννης, 8μ.μ.: Αγυιά-Ιτιές: Μπούσιας-Ντίμος, 8.30μ.μ.: Σπόρτιγκ-Πυρσός: Κρεσταινίτης, Κανελλόπουλος. Το επόμενο Σάββατο η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί με τον αγώνα Ληξούρι-Ήφαιστος.

Το πρόγραμμα της Β΄ ΕΣΚΑΗ:
Α.Σ.Κ
Η 13η και προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄ ΕΣΚΑΗ διεξάγεται το Σαββατοκύριακο, H Κεφαλονιά παίζει αύριο Σάββατο στη 1 το μεσημέρι με τον Κρόνος στο Αργοστόλι   (διαιτητές οι Υψηλάντης, Καρπάνος) και το Βαρθολομιό αντιμετωπίζει την Κυριακή στις 7μ.μ., την ΑΕΚ Κ. Παναγιάς στο «Αέθλιον» (ρέφερι οι Γιώτη, Αθανασόπουλος). Στα άλλα δύο παιχνίδια του Α΄ Ομίλου, το Σάββατο στις 5.30μ.μ. ο Σείριος θα φιλοξενήσει τον Α.Σ. ΣΦΗΚΑ (διαιτητές οι Κ.Χ. Μπούσιας, Πολύζος) και την Κυριακή στις 7.30μ.μ. η Δύμη θα υποδεχτεί τον πρωτοπόρο Δικέφαλο (σφυρίζουν οι Καμήτσος, Μακρόπουλος).

Το πρόγραμμα της Γ΄ ΕΣΚΑΗ
Α.Ο.ΣΑΜΗΣ
Οι τρεις αγώνες για τον Α΄ Όμιλο της Γ΄ ΕΣΚΑΗ θα διεξαχθούν το μεσημέρι της Κυριακής στο «Γ. Βασιλακόπουλος». Στη 1μ.μ., ο Φιλαθλητικός θα παίξει με τη Σάμη, αμέσως μετά, στις 2.30μ.μ., η Αλφειονίδα θα αντιμετωπίσει τον Αιγέα Γαστούνης και στις 4μ.μ Στα δύο πρώτα ματς διαιτητές ορίστηκαν οι Κατσιρόπουλος, Κανελλόπουλος. ο Πύργος ’99 θα κοντραριστεί με το Στρούσι. Με διαιτητές τους Γιώτη, Αθανασόπουλος. Ρεπό την 9η αγωνιστική έχει ο Μυρσιναϊκός.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.