(Α.Ο.Κ.Ι) ΤΟΝ ΕΣΩΣΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ


 Στο πρώτο  μέρος  της αναμέτρησης τα Ομαλα είχε την υπεροχή έχοντας δύο πολύ καλές προσπάθειες για να ανοίξουν το σκορ, με τους  φιλοξενούμενους, να μην αποδίδουν  καλά στο γήπεδο και να χάνουν την πρώτη τους ευκαιρία και μοναδική στο 15`λεπτο. Το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου ήταν (0-0).
Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα άλλαξαν για τον ΑΟΚΙ που ξύπνησε  και μπήκε πολύ δυνατά από τα πρώτα κιόλας λεπτά. Έχοντας χάσει δυο τεράστιες ευκαιρίες για να άνοιξη το σκορ η ομάδα του ΑΟΚΙ τελικά τα κατάφερε στο 57` με τον Κλειτογιάννη (0 – 1 ). Το ΑΟΚΙ δεν σταμάτησε να πιέζει και μέχρι το τέλος του αγώνα έκανε άλλες δυο ευκαιρίες αρκετά αξιόλογες .Τα Ομαλα δεν μπόρεσαν να αντισταθούν και το μόνο του κατάφεραν ήταν στα τελευταία λεπτά να έχουν δοκάρι σε κεφάλια μετά από κόρνερ. Το τελικό αποτέλεσμα (0 – 1 ) είναι  δίκαιο για τον καλύτερο ΑΟΚΙ .
ΟΜΑΛΑ: (Γεράσιμος Μεσωλοράς), Αρτούρ, Μπαζάρογλου (54 Αλ Γκαζάρ), Μεταξάς, Τσακαρισιάνος, Ζάβαλης, Χρίστο, Ιωάννης, Μπελτσώνιας (76 Νεόφυτος), Ντόκο, Παπαχρυσανθάκης (70 Καπετάνιος), Ταβιανάτος.
ΑΟΚΙ: (Θεόδωρος Βουκελάτος), Ζαμπαύτης, Πολλάτος Διον., Βαλλιανάτος, Γαρμπής, Κλειτογιάννης, Ακίμ, Πολλάτος Δημ., Χαλιώτης, Χασάζ (60 Κουντεντάκης), Κόμητας (66 Σολωμός).
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.