Διαγόρας Βραχνέικων-Ολυμπιακός Κεφαλονιάς 3-2 .Αποτελέσματα 6 Ομιλου

Επεισοδιακό παιχνίδι στα Βραχνέικα, όπου παίκτες και παράγοντες οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα αλλά εκεί πρυτάνευσε η λογική και δεν υποβλήθηκαν μηνύσεις. Η διοίκηση του Διαγόρα μάλιστα ζήτησε επισήμως συγνώμη από τον Ολυμπιακό. Στο 43' ο Αρβανίτης με αυτογκόλ έδωσε προβάδισμα στην ομάδα της Κεφαλονιάς (0-1), για να ισοφαρίσει ο Κότσα με πέναλτι στο 45'. Ο Αλεξανδρόπουλος μόλις ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο έκανε το 2-1, ενώ ο Κότσα σκόραρε ξανά στο 68' κάνοντας το 3-1. Το τελικό 3-2 διαμόρφωσε ο Αλεξανδράτος στο 78'. Ο Γάτσος του Διαγόρα αποβλήθηκε στο 19' της αναμέτρησης γιατί χτύπησε εκτός φάσης αντίπαλο.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΙΚΩΝ: (Ζήκος Ανδρέας), Δημητρούλης, Ντινόπουλος, Γάτσος, Αθανασίου, Παρίσης(Δασουράς 45’), Αρβανίτης, Ζέλιος, Αλεξανδρόπουλος, Ζυμαράς, Κώτσα(Αγουρίδης 75’), Κατσαρέλιας.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: (Γιάννης Τζουγανάτος), Καραΐσκος, Βιτωράτος, Τανουσάι, Καλαφάτης (70 Αντωνάτος), Λούλουδας, Αλεξανδράτος, Λαμπρόπουλος, Περιβολάρης, Μοντεσάτος (70 Κανάκης), Μπαζάρογλου, Βουκελάτος (79 Αμούργης).

Από το Δ.Σ. του Διαγόρα υπήρξε επίσημη τοποθέτηση για τα όσα έλαβαν χώρα στο ματς με τον Ολυμπιακό Κεφαλονιάς: Καταδικάζουμε τα έκτροπα που συνέβησαν σήμερα μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό Κεφαλονιάς. Η διοίκηση θα
επιληφθεί του θέματος και θα πράξει τα δέοντα, όπως έχει πράξει και στο πρόσφατο παρελθόν. Ζητάμε από την ομάδα του Ολυμπιακού Κεφαλονιάς, μια ειλικρινή συγνώμη, για το σημερινό συμβάν και πρέπει να τονίσουμε ότι η συγνώμη αυτή προέρχεται μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας. Ευχαριστούμε τον Αστυνομικό διευθυντή του 4ου Τμήματος Πατρών , καθώς επίσης και τον προπονητή του Ολυμπιακού Κεφαλονιάς που έριξε νερό αντί για λάδι στην φωτιά.
Αποτελέσματα

Διαγόρας Βραχνέικων-Ολυμπιακός Κεφαλλονιάς

3-2

Εράνη Φιλιατρών-Αχαϊκή

0-1

Καλαμάτα-Ζαβλάνι

1-0

Αχιλλέας/Εθνικός Αιγιάλειας-Μεσσηνιακός

5-0

Εθνικός Σαγέικων-Αστέρας Μαχαιράδου

4-0

Σπάρτη-Ατρόμητος Λάππα

2-1

Αστέρας Αμαλιάδας-Κροκεές

3-0

Τριταιικός-Πάμισος

2-1

http://www.periferiako.com
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.