Προννοι – Ομαλα 0-2



Το απόγευμα τις Κυριακής στο Δημ γήπεδο Τζανατών αναμετρηθήκαν Προννοι  - Ομαλά στα πλαίσια της 14ή αγωνιστικής για το Πρωτάθλημα της Α κατηγορίας όπου έκρινε ποιες από τις δυο ομάδες θα έμπαιναν στα μπαράζ. Το ντέρμπυ βρήκε δίκαια νικητή τα Ομαλά με σκορ 2-0.
Οι δυο ομάδες έπαιξαν κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο με δυνατές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου. Η ομάδα των Προννων μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και είχε την υπέροχη στο Α ημίχρονο και προσπάθησε να βγει στην επίθεση με καλύτερες ευκαιρίες να χάνονται στο 20 με τον Τραυλό Σ και στο 35 με τον  Σολωμό αλλά χωρίς αποτέλεσμα . Τα ομαλά είχαν 2 ευκαιρίες όταν στο 27 ο Αμπτου από πλεονεκτική θέση στο ύψος της μεγάλης περιοχής να σουτάρει άστοχα όμως και η μπάλα να καταλήγει άουτ και στο 32 πάλι με τον ίδιο παίχτη σε μια φάση καρμπόν με την προηγούμενη , και η μπάλα να περνά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Τσιμαρα..

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο δυνατό. Στο ξεκίνημα του οι γηπεδούχοι είχαν τον πρώτο λόγο χωρίς όμως να κάνουν κάτι το ουσιαστικό. Στο 55’
ο προπονητής των Ομαλών πραγματοποιεί δυο αλλαγές , την θέση του Παπαχρυσανθακη παίρνει ο Τζωρτζατος και την θέση του Μπαζαρογλου παίρνει ο Τουρλας. Αλλαγές που έδωσαν στα Ομαλά καλύτερη επιθετική γραμμή και κυκλοφορία στο χώρο του κέντρου .Οι γηπεδούχοι από το 60 και μετά έχασαν τον ρυθμό τους και τα Ομαλά να πιέζουν περισσότερο και να δημιουργούν ευκαιρίες . οι καλύτερες ευκαιρίες για τα Ομαλά ήταν στο 70 με τον Doko από πλεονεκτική θέση να μην μπορεί να σουτάρει σωστά και να μπλοκάρει ο τερματοφύλακας των Προννων και στο 76 ο Τζωρτζατος να πιάνει την κεφάλια  και η μπάλα να πέρνα μόλις άουτ . Το γκολ ήρθε για τα Ομαλά στο 87 με σκόρερ τον Doko, να πιάνει ένα γυριστό σουτ στο ύψος της μεγάλης περιοχής η μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι και να καταλήγει στα δίχτυα . το 2 – 0 έγινε στο 90’υστερα απο διώξιμο της μπάλας από την άμυνα των Ομαλών και όλα έδειχναν ότι ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων είχε την φάση , η μπάλα αναπήδα μπροστά του και ο νεαρός επιθετικός των Ομαλών Μπελτσωνιας που ακλούθησε την φάση να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα .
Διαιτητης ηταν ο κ Βουτσινάς με Βοηθους τους κ.κ. Λυμπερόπουλο και Σπανοπουλο.

Προννοι : Τσιμάρας , Καμπίτσης, Αναγνώστης, Διαμαντάτος, Ρασσίας(70’ Ντεμαϊ), Κουρκουμέλης, Χιόνης(65’ Κατσιλίδης), Καμπίτσης Δ, Τραυλος Σ, Σολωμος .

Ομαλα : Κουνάδης, Μπαζάρογλου(55΄Τουρλας), Μεταξας,  Τζάκης(80 Μπελτσώνιας), Παγουλάτος, Ζάβαλης, Μπαμπης, Παπαχρυσανθάκης(55’ Τζωρτζατος ), Doko, Αμπτου , Τσακαρισιάνος

Κιτρινες δεχτηκαν για τους Προννους οι : Χιονης και Κουρκουμελης, για τα Ομαλα οι : Παγουλατος ,Τουρλας και Doko.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.