Πρεμιέρα στο «σπίτι» για τον Α.Σ.Κ.

Η εκτός έδρας νίκη επί του Σείριου την προηγούμενη αγωνιστική έδωσαν την απαραίτητη ψυχολογική ώθηση στον Αθλητικό Σύλλογο Κεφαλονιά, ο οποίος το Σάββατο 15 Ιανουαρίου στις 12 μ. υποδέχεται στο πρώτο εντός έδρας εφετινό του παιχνίδι τη Σφήκα, θέλοντας να δημιουργήσει το πρώτο θετικό σερί στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑ-Η.
Φυσικά το έργο της ομάδας μας είναι εξαιρετικά δύσκολο, καθώς αντιμετωπίζει μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, ωστόσο η  πίστη για το αποτέλεσμα υπάρχει.
«Το παιχνίδι που κάναμε κόντρα στον Σείριο και ειδικά έτσι όπως παίξαμε στο 2ο ημίχρονο μας έχει δώσει ψυχική δύναμη» δηλώνει ο προπονητής του Α.Σ.Κ. Πάνος Ματιάτος και συνεχίζει : «Η Σφήκα την οποία θα αντιμετωπίσουμε είναι μία ομάδα με μεγάλες αγωνιστικές εμπειρίες. Με όπλο τον ενθουσιασμό μας και με τη βοήθεια των δικών μας ανθρώπων, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».
Η βαθμολογία (σε 4 αγώνες): Δικέφαλος 8, Δύμη  7, Σφήκα 7, Κρόνος  5, Σείριος 5, Βαρθολομιό 5, Α.Σ. Κεφαλονιά 4, ΑΕΚ Κ. Παναγιάς 4.

*Α.Σ. Κεφαλονιά και ΑΕΚ Κ. Παναγιάς έχουν από ένα παιχνίδι λιγότερο.

Κόντρα στον Κόροιβο οι παίδες

Αγωνιστική δράση πάντως, έχουν και οι παίδες του Α.Σ.Κ., οι οποίοι μετά τη σπουδαία νίκη τους στην Πάτρα επί της Απολλωνιάδας  θα αντιμετωπίσουν το Σάββατο 15 Ιανουαρίου (1.30μ.μ.) στο Αργοστόλι τον Κόροιβο Αμαλιάδας.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.