ΕΥΚΟΛΑ Η ΕΥΓΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ


Η Εντυπωσιακή επέμβαση στο πέναλτι

ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ – Α' ΦΑΣΗ 2η ΣΕΙΡΑ
Το μεσημέρι διεξήχθη στο Δακ Αργοστολιού ο αγώνας κυπέλλου μεταξύ της Ευγερου και του Ηρακλή Προννων με νικητή την Ευγερο με (3 – 0 ).
Το παιχνίδι στο πρώτο μέρος ήταν ένας μονόλογος για την Ευγερο που είχε την εδαφική υπεροχή , αλλά ήταν αρκετά φλύαρη και δεν μπορούσε να τελειώσει τις φάσεις που έκανε .Το σκορ άνοιξε ο Δρωσος μετά  από ωραία Eνεργία (1 – 0 ).
Το δεύτερο μέρος ήταν καρμπόν του πρώτου με την Ευγερο να έχει κατοχή μπάλας αλλά να μην μπορεί να βρει δίχτυα. Η Ευγερος κέρδισε πέναλτι στο 60` μετά από ωραία προσπάθεια του αρχηγού της που ανέλαβε να το εκτελέσει με τον τερματοφύλακα του Ηρακλή να κάνει  εντυπωσιακή εκτίναξη στην αριστερή του γωνία και να αποκρούει . Μετά από αυτό η Ευγερος ανέβασε στροφές και κατάφερε να σημειώσει άλλα δυο τέρματα με τον Μαρκαντωνάτο 76`και με πέναλτι που έδωσε ο βοηθός (αρκετά τραβηγμένο αν θέλετε την γνώμη μας ) και εκτέλεσε ο αρχηγός της Ευγερου Κωσταντακης που αυτή την φορά νίκησε τον τερματοφύλακα του Ηρακλή και έγραψε το τελικό σκορ (3 – 0 ).    
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.