Η ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΕ ΜΕ ΤΟΝ Α.Σ.Κ - ΛΗΞΟΥΡΙ ΚΑΙ ΣΑΜΗ

Το πρόγραμμα στην Α2 ΕΣΚΑΗ

Η αυλαία της 13ης αγωνιστικής της Α2 ΕΣΚΑΗ ανοίγει την Κυριακή στη 1 το μεσημέρι με το παιχνίδι Παναχαϊκός-Ληξούρι (διαιτητές οι Δαρλαμήτσος, Καρπάνος). Οι δύο ηλειακές ομάδες, αγωνίζονται την Τετάρτη. Ο Υπερίων αντιμετωπίζει στις 6.15μ.μ. στο βοηθητικό του «Δ. Τόφαλος» τον Ερμή (σφυρίζουν οι Τσακαλογιάννης, Ρουκούδης) και στις 8μ.μ. ο Γ.Σ. Γαστούνης θα υποδεχτεί τα Αραχωβίτικα (διαιτητεύουν οι Λογοθέτης, Υψηλάντης). Το υπόλοιπο πρόγραμμα της Τετάρτης έχει ως εξής: 7.15μ.μ.: Πυρσός-Ήφαιστος: Κρεσταινίτης, Αναγνωστόπουλος, 8.30μ.μ.: Γαλήνη-Σπόρτιγκ: Θεοδωρόπουλος, Αθανασόπουλος, 8.30μ.μ.: Πρ. Ηλίας/ΠΑΟΚ-Ιτιές: Μπούσιας, Κανελλόπουλος, 9μ.μ.: Αχαιός-Αγυιά: Καμήτσος, Γιώτη.

Το πρόγραμμα στη Β΄ ΕΣΚΑΗ

Την Κυριακή θα γίνουν τα παιχνίδια των ηλειακών ομάδων για την  5η αγωνιστική της Β΄ ΕΣΚΑΗ. Στις 3μ.μ. η ΑΕΚ Κ. Παναγιάς θα υποδεχτεί στο «Αέθλιον»  τον Κρόνο Στρεφίου με διαιτητές τους Κρεσταινίτη, Ντίμο και στις 5μ.μ. το Βαρθολομιό θα παίξει στο βοηθητικό του «Δ. Τόφαλος» με τον πρωτοπόρο και αήττητο Δικέφαλο, με διαιτητές τους Κωνσταντινόπουλο-Κοτσίρη. Τα άλλα δύο παιχνίδια του Α΄ Ομίλου είναι Κεφαλονιά-ΣΦΗΚΑ, που θα διεξαχθεί σήμερα στις 12 το μεσημέρι (σφυρίζουν οι Υψηλάντης, Κανελλόπουλος) και Δύμη-Σείριος, που θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 6.30μ.μ. στο βοηθητικό του «Δ. Τόφαλος»,  με διαιτητές τους Κωνσταντινόπουλο, Κοτσίρη.

Το πρόγραμμα στη Γ΄ ΕΣΚΑΗ

Το πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΣΚΑΗ κάνει πρεμιέρα το Σαββατοκύριακο και στον Α΄ Όμιλο συμμετέχουν,  ως γνωστόν, έξι ηλειακές ομάδες, ο Πύργος ’99, ο Φιλαθλητικός, η Αλφειονίδα, το Στρούσι, ο Μυρσιναϊκός και ο Αιγέας Γαστούνης συν τη Σάμη της Κεφαλονιάς. Η 1η αγωνιστική περιλαμβάνει αυριο Σάββατο, τα παιχνίδια Αλφειονίδα-Στρούσι στις 6.30μ.μ. στο «Γ. Βασιλακόπουλος» (διαιτητές οι Αθανασόπουλος, Καρπάνος), Φιλαθλητικός-Αιγέας στις 8μ.μ. στο ίδιο γήπεδο (σφυρίζουν οι ίδιοι διαιτητές) ενώ την Κυριακή θα γίνει το παιχνίδι Μυρσιναϊκός-Σάμη, στη 1μ.μ. στο «Αέθλιον».  Ρεπό έχει ο Πύργος ’99.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.