ΝΙΚΗΣΕ Η ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ ΤΗΝ ΣΑΜΗ (5-2) « ΕΧΑΣΕ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ »



Σήμερα το πρωί 10:30` στο Αργοστόλι η Σάμη υποδέχτηκε την Εικοσιμια σε ένα καθοριστικό παιχνίδι και για τους δυο.

Το πρώτο μέρος ξεκίνησε με την Εικοσιμία να έχει την εδαφική υπεροχή και την Σάμη να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τους γρήγορους  επιθετικούς που διαθέτει. Όσο περνούσε η ώρα η ομάδα της Εικοσιμιας έβγαινε καλύτερα στην επίθεση. Την πρώτη ευκαιρία όμως  την έκανε η Σάμη με τον επιθετικό της  να αστοχεί από καλή θέση. Το σκορ άνοιξε για  την Εικοσιμια στο 25` με ένα γκολ τουλάχιστον δυο μέτρα οφσάιντ με τους Σαμικούς να διαμαρτύρονται έντονα στον επόπτη(1-0).Και δεν έφτανε αυτό, μετά από λίγο η Εικοσιμία  πετυχαίνει και δεύτερο τέρμα(0-2). Η Σάμη δεν άργησε να αντιδράσει και προς το τέλος του ημιχρόνου να μειώσει σε (1-2).  Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τους σαμικούς να πατάνε καλύτερα στο γήπεδο και να ισοφαρίζουν γρήγορα (2-2)  χάνοντας ακόμα μια ευκαιρία .Και εκεί που πίστεψαν ότι μπορούν να πάρουν κάτι καλό, ήρθε μια φάση που ξεκίνησε από οφσάιντ, να δεχτεί το (2-3) και να οξυνθούν τα πνεύματα να χάσουν την αυτοσυγκέντρωσή  τους  με την εικοσιμια να  το εκμεταλλευτεί και να κάνει αλλά δυο τέρματα(2-5) που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα .
Αποβλήθηκε με δεύτερη κιτρίνη κάρτα για έντονη διαμαρτυρία παίχτης της Σάμης
Είναι η πρώτη φορά και ελπίζω και η τελευταία που θα αναγκαστώ να γράψω για τους  διαιτητές. Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΚΙΣΤΗ, με τους επόπτες να μην έχουν γνώση του βασικού κανονισμού του οφσάιντ  και τον διαιτητή να είναι εκτός αγώνα .                   
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.