Σκάνδαλα στην FIFA!


Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η αποκάλυψη σκανδάλων στην FIFA του Μπλάτερ, που κανονικά θα έπρεπε να είναι ο θεματοφύλακας της ηθικής και της νομιμότητας στον χώρο του ποδοσφαίρου.
Ενώ η λοιπόν ψηφοφορία για την ανάθεση των Μουντιάλ του 2018 και του 2022 είναι κοντά, άλλο ένα σκάνδαλο σχετικά με την FIFA βγαίνει στην επιφάνεια αφού τρία μέλη της κατηγορούνται με χρηματισμό από εταιρεία μαρκετινγκ.
Πρόκειται για τον Βραζιλιάνο Ρικάρντο Τεξέιρα, τον Παραγουανό Νίκολας Λεόζ και τον Καμερουνέζο Ίσα Χαγιάτου, οι οποίοι φέρονται να πήραν χρήματα από την εταιρία ISL, η οποία χρεωκόπησε πριν 9 χρόνια, την περίοδο 1998-1999.
Αν και οι συγκεκριμένες κατηγορίες έχουν να κάνουν με κάτι που έγινε τουλάχιστον δέκα χρόνια πριν, το προφίλ της FIFA πλήττεται για μία ακόμα φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα και ενώ μάλιστα η ψηφοφορία για το ποιές θα είναι οι χώρες που θα διοργανώσουν τα Μουντιάλ του 2018 και 2022 πλησιάζει.
Τα ονόματα των τριών παραγόντων δημοσιοποιήθηκαν τόσο από την ελβετική εφημερίδα "Tages-Anzeiger" όσο και από την γερμανική "Sueddeutsche Zeitung
πηγη:soccerplus.gr
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.