ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΛΑ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ .

ΟΤΙ γινεται στην ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ θα συμβαίνει από το τέλος της σαιζον και στην Ελληνική διαιτησία Εκεί το κουμάντο κανει ο πρόεδρος της Ισπανικής ομοσπονδίας Βιγιάρ, οπου λύνει και δένει, αφου είναι επικεφαλής στις αντίστοιχες επιτροπές διαιτησίας.
Εδώ τωρα θα οριστεί ένα παράγοντας από την εκτελεστικη γραμματεία της ΕΠΟ,δηλαδή ο β Η γ αντιπρόεδρος της ΕΠΟ,η γενικός γραμματέας η ο ταμίας και μετα θα υπάρχουν τα μέλη της διαιτησίας ,που θα είναι τρία,αφου η συνθεση θα είναι πενταμελής και το άλλο μέλος θα είναι επίσης συμβουλος της ΕΠΟ
  Αυτό σημαίνει ότι πλεον και στην διαιτησία το Α και το Ω θα είναι οι ποδοσφαιροπαράγοντες αφου θα εχουν για όλα λόγο Από τις επιλογές μεχρι και τους ορισμούς και τις τιμωρίεςς Κατά ταλλα λεμε ότι μπήκαμε στην συμβαση και πως πρέπει να εφαρμόσουμε εκεινο και το άλλο ,αλλα τελικά ερχεται η ιδια η ποδοσφαιρική ομοσπονδίας και καπελώνει τους πάντες γιατι λεει αυτή είναι οδηγία της παγκόσμιας ομοσπονδίας Μάλιστα ο ιδιος ο πρόεδρος της , ο Σοφοκλής Πιλάβιος ενημέρωσε χθες τους εκπροσώπους των ΠΑΕ για μια σημαντική εξέλιξη που θα υπάρξει πολύ σύντομα στη διαιτησία.  
  Σύμφωνα με πρόσφατη ντιρεκτίβα της ΦΙΦΑ, από τον Απρίλιο του 2011 και σε κάθε Επιτροπή Διαιτησίας, θα πρέπει απαραιτήτως να προεδρεύει μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της εκάστοτε εθνικής ομοσπονδίας. Στην προκειμένη περίπτωση, ως πρόεδρος της ΚΕΔ πρέπει να τοποθετηθεί ο πρόεδρος, ή ο αντιπρόεδρος, ή κάποιος γραμματέας, ή ο ταμίας της ΕΠΟ. Παράλληλα, στην ΚΕΔ και σε κάθε Επιτροπή Διαιτησίας, θα πρέπει να μετάσχει και ένα απλό μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΟ.
  Να σημειώσουμε ότι στην ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ το ολο σύστημα λειτουργεί με την διαφορά ότι εκει δεν βγαίνει ουτε κιχ προς τα εξω,αφου ο Βιγιάρ δεν επιτρέπει να λεγεται το παραμικρό Αλλωστε τα μέλη των επιτροπών κρατούν τα στόματα τους ερμητικα κλειστα και υπάρχει τροπο τινα ομερτά Αυτό στην Ελλάδα είναι δυσκολο να συμβεί,αφου όπως λεει ο λαός και οι τοίχοι εχουν αυτια…

diaititis.gr
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.