Η ομάδα Υδατοσφαίρισης ΤΟΥ Ν.Ο.Α στο Ιλίσσιο κολυμβητήριο


5  Τουρνούα Υδατοσφαίρισης Α2 Ανδρών,

Το τμήμα Υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου έχοντας την υποχρέωση απένατι των χορηγών μας και αυτών οι οποίοι αναμένουν την έναρξη του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών για να συμπαρασταθούν και να ενισχύσουν την ομάδα μας, τους ενημερώνουμε ότι ακατάπαυστα συνεχίζεται η προετοιμασία των αθλητών μας υπό την αυστηρή επίβλεψη του προπονητή μας κ. Κρητικού Δημήτρη.  
Εκτός των φιλικών συναντήσεων προετοιμασίας η ομάδας μας προσκαλέστηκε επίσημα από το Σύνδεσμο Ελλήνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης (Σ.Ε.Δ.Υ. , μεγάλη τιμή για τον Όμιλό μας) να συμμετέχει στο 5ο Τουρνούα Υδατοσφαίρισης Α2 Ανδρών, που θα πραγματοποιηθεί 26-28/11/2010 στο Ιλίσσιο Κολυμβητήριο, αφιερωμένο στη μνήμη του γραμματέα τους κ. Χρήστου Παριανού.  
Το τουρνουά θα διεξαχθεί με όλους τους κανόνες και την επισημότητα που αρμόζει σε Πρωτάθλημα Εθνικής Κατηγορίας, με σκοπό τη γενική πρόβα των Διαιτητών, ενόψει της έναρξης του Πρωταθλήματος.   Γι΄ αυτό κι έχουν επιλεγεί να συμμετέχουν οι καλύτερες ομάδες της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.    
Οι ομάδες είναι  10 και είναι χωρισμένες σε δύο (2) Ομίλους.  
Στον Α' Όμιλο συμμετέχουν: ΗΡΑΚΛΗΣ Γ.Σ.(ΘΕΣ/ΚΗ), Ν.Ο.ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ, ΤΡΙΤΩΝ Α.Ο.(ΜΑΡΟΥΣΙ), Κ.Ο.ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΛΙΣΣΙΩΝ, ΙΛΙΣΣΙΑΚΟΣ Α.Ο. , με έδρα το ΙΛΙΣΣΙΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ.
Στο Β' Όμιλο συμμετέχοιυν: Ν.Ο.ΧΑΝΙΩΝ, Α.Ν.Ο.ΓΛΥΦΑΔΑΣ, Ν.Ο.ΚΕΡΚΥΡΑΣ, Ο.Υ.Κ. ΒΟΛΟΥ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Γ.Σ., με έδρα το ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ.
Το αγωνιστικό πρόγραμμα της ομάδας είναι:
Παρασκευή 26/11/2010 ώρα 10:00π.μ.    Με τον ΙΛΙΣΣΙΑΚΟ Α.Ο.
21:00μ.μ.   Με τον ΗΡΑΚΛΗ Γ.Σ.
Σάββατο  27/11/10                ώρα 21:00μ.μ.   Με τον ΤΡΙΤΩΝ Α.Ο.
Κυριακή 28/11/2010      ώρα 10:00π.μ.    Με τον Κ.Ο.Π.ΙΛΙΣΣΙΩΝ  
Εάν ο Σύλλογος μας τερματίσει 2ος στον Όμιλό του θα αγωνιστεί την Κυριακή 28/11 στις 17:30μ.μ. με τον 2ο σύλλογο από τον Β'  Όμιλο για την 3η ή 4η θέση.  Εάν τερματίσει 1ος στον Όμιλό του, την Κυριακή 28/11/ στις 18:30μ.μ. Θα αντιμετωπίσει τον 1ο σύλλογο του Β' Ομίλου για την 1η ή 2η θέση.  
Ελπίζουμε και ευχόμαστε η ομάδα μας να βρεθεί μέσα στους τρείς πρώτους , ώστε να κάνουμε ένα δυναμικό  ψυχολογικό ξεκίνημα.
Καλούμε όλους τους φίλους που θα παρευρεθούν στην Αθήνα ή έχουν γνωστούς μόνιμους κατοίκους να στηρίξουν και να ενισχύσουν την ομάδα μας.
                                                            ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ν.Ο.Α.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.