Το περιεχόμενο του έγγραφου «βόμβα» που έφτασε στην ΕΠΣΚΙ

Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα μάθαμε από έγκυρες πηγές το περιεχόμενο του έγγραφου «βόμβα» που σταλεί στα γράφει της ΕΠΣΚΙ..

Έφτασε έγγραφο από την πειθαρχική επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας που αναφέρει την τιμωρία του Ενωσιακού προπονητή κ. Κορσιάνου Νικόλαου με δίμηνο αποκλεισμό και χρηματικό πρόστιμο 2500€ !!!
Η ποινή επιβληθεί με βάση το Φύλλο Αγώνα που αναφέρει την εξύβριση του Διαιτητή Μολφέτα  Π. (ΕΠΣ ΚΕΦ/ΝΙΑΣ) από τον προπονητή κ Κορσιάνο στο τέλος του αγώνα των Μικτών Ενώσεων  νέων , ΕΠΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ – ΕΠΣ ΑΧΑΙΑΣ στις 6-10-2010 που διεξήχθη στο ενωσιακό γήπεδο Φαρακλάτων . Να θυμίσουμε ότι στο συγκεκριμένο αγώνα η ομάδα της ΕΠΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ηττήθηκε με σκορ 2-1 με πέναλτι που κέρδισαν οι φιλοξενούμενη στο 98’ του αγώνα . στο τέλος του αγώνα υπήρχαν πολλά παραπόνα από την Διαιτησία .

 Η ΕΠΣΚΙ φέρετε να έχει κάνει ενέργειες ώστε να ασκήσει έφεση για την απόφαση της ποινής .

Θεωρούμε το θέμα είναι πολύ σοβαρό . Σε περίπτωση μη καταβολής του προστίμου η ομάδα της ΕΠΣΚΙ θα αποβληθεί από το πρωτάθλημα

Θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις από κοντά και θα σας κρατάμε ενήμερους .
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.