Ο ΠΑΓΚΕ ΣΤΟ 90 + ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΑΕΚ


Το ντέρμπι της Β κατηγορίας μεταξύ ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟ – ΑΕΚ έληξε με νικητή τον ΠΑΝΚΕ με τέρμα του σημείωσε στις καθυστέρησης του αγώνα ο Ίγκλις .
Ο αγώνας δεν ήταν κάλος, Το πρώτο  μέρος του αναλώθηκε στο κέντρο του γηπέδου με λιγοστές ευκαιρίες μπροστά στις δυο εστίες και δυνατά μαρκαρίσματα. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με το ίδιο μοτίβο παιχνίδι κέντρου με της ομάδες να μην μπορούν να κάνουν το κάτι παραπάνω. Ο ΠΑΓΚΕ στο 73`εμινε με δέκα μετά την αποβολή με  κόκκινη κάρτα  του Βουκελάτου ,με την ΑΕΚ να μην μπορεί να το εκμεταλλευτή. Και εκεί που έλεγες ότι το ματς θα έρθει ισοπαλία  ο  Ίγκλις στις καθυστερήσεις του αγώνα έδωσε στον Παγκεφαλληνιακό τους τρεις βαθμούς της νίκης(1-0)
 
ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: (Βουτσινάς), Τζανετάτος, Κουλουμπής Γ., Κουλουμπής Ν., Μηλιαρέσης, Ψάλτης, Κουλουμπής Γ., Βουκελάτος, Κατσιγιώργης (67 Αντωνίου), Προβολιτσιάνος (73 Μίσκα), Ίγκλις, Αρμάντο (85 Κίριο).
ΑΕΚ: (Παπαδάτος), Βαγγελάτος, Κίχλι, Στεφανάτος, Γασπαρινάτος, Κουμαριώτης, Απέργης, Ζαμπαύτης, Παπαδάτος Σ., Μανωλάτος, Ντόκο, Παπαδάτος (35 Γαλιατσάτος).
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.