ΔΙΛΙΝΑΤΑ - ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ 3-3 ΜΑΤΣ ΓΙΑ ΓΕΡΑ ΝΕΥΡΑ


Το ωραιότερο παιχνίδι τη φετινή περίοδο μέχρι τώρα, έγινε σημερα  Σάββατο στο ΕΑΚ/ΕΠΣΚΙ ανάμεσα στα Διλινάτα και Εικοσιμια , για το πρωτάθλημα της Α κατηγορία . το τελικό 3-3 αφήνει και τις δυο ομάδες απολύτως ικανοποιημένες καθώς και τους φιλάθλους που παρακολούθησαν τον αγώνα διότι και οι δυο ομάδες παίξανε πραγματικά πολύ καλό ποδόσφαιρο .
Η ομάδα των Διλανατων μπήκε στο παιχνίδι πολύ δυνατά και μόλις στο 5 λεπτό του αγώνα άνοιξε το σκορ με τον Τζωρτζατο Χ μετά από εκτέλεση κόρνερ. Με  το γρήγορο αυτό γκολ οι φιλοξενούμενη προσπάθησαν να πάρουν πρωτοβουλίες αλλά τα Διλινατα να έχουν τον κύριο λόγω . η ισοφάριση  ηρθε για την Εικοσιμια στο 25 λεπτό του αγώνα με τον Γερασιματο υστέρα από αδράνεια της άμυνας τον γηπεδούχων και κακή εκτίμηση του τερματοφύλακα τους . Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου και οι δυο ομάδες έχασαν ευκαιρίες για να προηγηθούν. Το ημίχρονο έληξε ισόπαλο 1-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο
το ίδιο σκηνικό παίχτηκε για την ομάδα των Διλινατων να προηγούνται στο σκορ στο 47’ με τον Χαραλαμπογλου . Η Εικοσιμια δεν το έβαλε κάτω και στο 51 ισοφάρισε το παιχνίδι με τον Γερασιματο Α .και προηγήθηκε στο 54 υστέρα από αδράνεια τον Διλανατων με τον Στεφανατο . Οι φιλοξενούμενη προσπάθησαν να κρατήσουν την κυκλοφορία της μπάλας αλλά τα Διλανατα δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα και να φέρνουν στα ίσια το παιχνίδι με τον Τζωρτζατο Δ στο 62 , οπού ήταν και το τελικό Σκορ .

ΔΙΛΙΝΑΤΑ (Φωής Β)
Παπαδημητρίου Κ, Λάσκαρης Β, Τζωρτζατος Κ, Αναλυτής Θ, Χαραλαμπόγλου Χ, Myrto D, Tζωρτζατος Δ, Στεφανιωτης Δ(70’ Βαγγελατος ), Κατσούρης Γ, Τζωρτζατος Χ , Τσακος Θ.(62’ Mishka U)

ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ(Ζησιματος Δ)
Κουτσουμπάρδης Σ, Μινέτος Χ, Πλατσατούρας Μ, Βιτωρος Π, Μινέτος I (55΄Αποστολάτος ), Γερασιμάτος Α(75΄Δέλακας Γ), Bushi A, Κορσιάνος Α, Στεφανάτος Π(88΄Παπαϊωάνου Δ), Γερασιμάτος Δ, Dukaj D.

Κίτρινες κάρτες δεχτήκαν για τα Διλινατα οι : Αναλύτης Θ, Λάσκαρης Β, Τζωρτζατος Κ, Mishka U.
και για την Εικοσιμία οι : Μινετος Ι , Γερασιματος Α και Πλατσατουρας Μ

Διαιτητης Βουτσινας Ν
Βοηθοι : Κωστόπουλος Σ, Αβαζαρος Χ
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.