Ο Γεράσιμος Λιγνός στον Inkefalοnia 89,2: «Όνειρο ζω»

Μια εκ βαθών συνέντευξη παραχώρησε ο Κεφαλονίτης Παραολυμπιονίκης κολυμβητής Γεράσιμος Λιγνός, στον Inkefalonia 89,2 και την εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» με τον Γιώργο Χαλαβαζή.

Ο Γεράσιμος Λιγνός, αναφέρθηκε στην συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ριο ντε Τζανέιρο, στα συναισθήματα και τις εικόνες που εισέπραξε κατά το διάστημα της παραμονής του στην Βραζιλία.
«Όνειρο ζω» ήταν τα λόγια του 21χρονου κολυμβητή, ο οποίος περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τα όσα έχουν συμβεί στην ζωή του τον τελευταίο ενάμισι μήνα όταν και ανακοινώθηκε η συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες.
Μίλησε, για την προσπάθειά του στις κούρσες, τα ατομικά και Πανελλήνια ρεκόρ που έσπασε για να βρεθεί στον μεγάλο τελικό στο πρόσθιο, τις εικόνες «της άλλης» Βραζιλίας, της φτώχιας και της εξαθλίωσης που αντίκρισε κατά το διάστημα της παραμονής του εκεί, ενώ αναφέρθκε και στο αν και πόσο έχει αλλάξει η ζωή του μετά τους Παραολυμπιακούς.
Με την ωριμότητα σκέψης που τον διακρίνει, οριοθέτησε τους στόχους του το επόμενη χρονικό διάστημα, μίλησε για τα νέα παιδιά και την ανάγκη αυτά να στραφούν στον αθλητισμό και παράλληλα εξέφρασε την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους Κεφαλονίτες που στήριξαν την προσπάθειά του!
Μια συνέντευξη που αξίζει να ακούσετε!


Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.