Α.Ο.ΤΣΙΛΙΒΗ: Έστειλαν μαζί με τον Παλληξουριακό το μήνυμά τους στον Λεωνίδα! (photos)

Με το σύνθημα «ΛΕΩΝΙΔΑ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!», Α.Ο. Τσιλιβή και Παλληξουριακός έδωσαν σήμερα (25/09) φιλικό αγώνα με τα έσοδα να πηγαίνουν στην οικογένεια του Λεωνίδα Κουτσούκη, που έχει την οικονομική ανάγκη για να μπορέσει να γίνει καλά!


Και οι δύο ομάδες έδειξαν τον ανθρώπινο χαρακτήρα τους και έδωσαν το παράδειγμα και στις υπόλοιπες ομάδες να ακολουθήσουν την ενέργειά τους αυτή.








Στο δημοτικό γήπεδο του Πλάνου οι δραστηριότητες των δύο ομάδων ξεκίνησαν με αγώνα των Ακαδημιών τους, με τη φιλοξενούμενη ομάδα να επικρατεί με 1-0,

 Στη συνέχεια, τη σκυτάλη πήραν οι ανδρικές ομάδες οι οποίες ήρθαν ισόπαλες 2-2 με τη διακύμανση του σκορ να είναι: 1-0 με τον Μάριο Μαρούδα (είχε και δοκάρι), 1-1 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Πολλάκη, 2-1 με τον Μπιρμπίλη (κι αυτός με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, το οποίο είχε κερδίσει) και το 2-2 με τον Μαρκάτο.

Στο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Παμπαίδες του Α.Ο. Τσιλιβή, δίνοντας άλλο χρώμα στο φιλικό.

Δεν είχε αρκετό κόσμο στο Τσιλιβή αλλά όσοι ήταν άφησαν ένα ικανοποιητικό ποσό!

Από πλευράς ΕΠΣ Ζακύνθου ήταν οι Λεωνίδας Μαλιούφας, Μπάμπης Ραυτόπουλος, Νίκος Καλλιβωκάς και Δημήτρης Στραβόλαιμος.
Από την Αντιπεριφέρεια ο Περιφερειακός Σύμβουλος και υπεύθυνος για τον Αθλητισμό & Πολιτισμό, Θεόδωρος Καμπίτσης.

Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΗ (Νίκος Ντόβρος): Εμιλιάνο, γιακουμέλος Π., Κόκας, Κοζής, Κλάδης, Τσιριγώτης, Κόλα, Κακολύρης, Κάρδαρης, Μαρούδας, Δρόσσος Ανδρ.
Στην επανάληψη έπαιξαν και οι Λούτας, Μπιρμπίλης, Τσάνης, Γιακουμέλος Τιμ., Λατίφ, Τζενάρι, Καραμαλίκης, Αλμπάν και ο Βελλίδης που προπονείται το τελευταίο διάστημα με την ομάδα του Πλάνου,

ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ (Σπύρος Παπαδάτος):Μαρκαντωνάτος, Λουλούδας, Αδιλίνης, Σιμωτάς, Μαυροειδής, Ζερβός, Καμινάρης, Λυκούδης Αλ., Αραβαντινός, Μπράτη, Πολλάκης.
Έπαιξαν και οι Μαρκάτος, Ζάβαλης, Κόμητας, Λυκούδης Σπ., Συριάτος, Γκέλος, Λαλάι, Πετεινάτος.

Θα πρέπει να δώσουμε ΠΟΛΛΑ συγχαρητήρια στην ομάδα από το Ληξούρι για δύο λόγους. Πρώτον, που ταξίδεψε στη Ζάκυνθο και να αγωνιστεί γι αυτό τον σκοπό και δεύτερον γιατί στην Κεφαλονιά την Πρ. Τετάρτη έπαιξαν ένα ανάλογο φιλικό για τον Λεωνίδα και ΟΛΟΙ μαζί (διοίκηση, παίκτες, τεχνικό τιμ) πρόσφεραν και από το υστέρημά τους και συγκέντρωσαν ένα σημαντικό ποσό το οποίο και παρέδωσαν σήμερα σε μέλη της οικογένειας του Λεωνίδα, πριν αρχίσει το φιλικό..

δείτε φωτογραφίες από των αγώνα εδώ 
zante-sport.blogspot.gr


ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ 19,30€ ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.