Γιουνγκ Μπόις – Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός έπαιξε ώριμα και μυαλωμένα απέναντι σε μια άναρχη ομάδα και πήρε το αποτέλεσμα έχοντας όλους τους παίκτες του σε υψηλό επίπεδο. Ο Λεάλι ήταν εντυπωσιακός στις δύο φορές που χρειάστηκε, ο Καμπιάσο πέτυχε και το γκολ, ο Σεμπά έκανε πολύ καλή δουλειά και πάλι και οι Πειραιώτες μπήκαν με το δεξί στο Γιουρόπα Λιγκ.







Γρήγορο ρυθμό είχε το παιχνίδι στο ξεκίνημά του, κάτι που έδειξε να ευνοεί τους ταχύτατους γηπεδούχους που δοκίμασαν από τα πρώτα λεπτά να πιέσουν έντονα στη μεσαία γραμμή και να βγάλουν γρήγορες αντεπιθέσεις μετά από κάποιο κλέψιμο. Το κατάφεραν σε 2-3 περιπτώσεις στο πρώτο δεκάλεπτο, την ώρα που η άμυνα του Ολυμπιακού από την άλλη πλευρά μάλλον έκανε τη ζωή της δύσκολη σε ένα ακόμη παιχνίδι, αφού (κυρίως) οι «ερυθρόλευκοι» στόπερ υπέπεσαν και πάλι σε αρκετά εύκολα λάθη.
Παράλληλα και οι αμυντικοί μέσοι του Ολυμπιακού είχαν ένα θέμα στο να κρατήσουν και να προωθήσουν τη μπάλα προς την επίθεση στο πρώτο 20λεπτο. Σαν συνέπεια όλων των παραπάνω, η Γιουνγκ Μπόις κρατούσε περισσότερο τη μπάλα και πλησίαζε πιο συχνά την περιοχή του Λεάλι από ότι θα ήθελε ο Πάουλο Μπέντο, ενώ αντίθετα οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπορούσαν να αναπτυχθούν και να πατήσουν την αντίπαλη περιοχή για αρκετή ώρα στο παιχνίδι. διαβαστε περισσοτερα εδω

sdna.gr
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.