Η ΕΠΟ... απαγορεύει τελικό Τσάμπιονς Λιγκ Μπάρτσα-Ρεάλ!!!

Αποκαλύπτουμε την... πρόταση της Ομοσπονδίας στο συνέδριο της ΟΥΕΦΑ που έκανε άπαντες να πέσουν κάτω από τα γέλια.
 Υπάρχουν στιγμές που «αυτή» η ΕΠΟ μπορεί να ξεπεράσει σε... κατηφόρα ακόμη και τον εαυτό της! Κι εκεί που σκέφτεσαι πως «τα έχουμε δει και τα έχουμε ακούσει όλα», διαπιστώνεις ότι πάντα υπάρχει «τρόπος» να πράξουν κάτι χειρότερο!





 Με παρόντα τον παραιτηθέντα, υπόδικο, πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Γκιρτζίκη αλλά και τον Εκτελεστικό Διευθυντή της Ομοσπονδίας Παυσανία Παπανικολάου ο οποίος ψήφισε για λογαριασμό της στην εκλογή του νέου προέδρου της ΟΥΕΦΑ, κατατέθηκε χθες στο συνέδριο μία «πρόταση» η οποία έκανε όλους τους παρευρισκόμενους εκπροσώπων των Ομοσπονδιών να... λιποθυμήσουν από τα γέλια! Σύμφωνα με αυτήν, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία... πρότεινε να μην μπορούν ποτέ να παίξουν, στο μέλλον, σε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ Μπαρτσελόνα-Ρεάλ. Ούτε Μπάγερν-Ντόρντμουντ (ξανά), ούτε Γιουνάϊτεντ-Σίτι! Το ίδιο και σε τελικό Γιουρόπα Λιγκ.

Ναι, δεν αστειευόμαστε, αυτό ουσιαστικά πρότεινε η ΕΠΟ στην ΟΥΕΦΑ. Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Λίγο μετά την ψηφοφορία και την εκλογή του Αλεξάντερ Σεφερίν ως νέου προέδρου, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία κάλεσε τους εκπροσώπους όλων των Ομοσπονδιών για να τους αναλύσει τη νέα μορφή του Τσάμπιονς και του Γιουρόπα Λιγκ και να ακούσει τις ενστάσεις και τυχόν προτάσεις τους.
Υπήρξε η τοποθέτηση αρκετών Ομοσπονδιών, κάποιες εξέφρασαν την άποψη ότι η νέα αυτή μορφή των διοργανώσεων ευνοεί τις «μεγάλες» χώρες μέχρι που έφτασε η στιγμή και πήρε το λόγο η ελληνική αντιπροσωπεία. Όχι ο κ. Γκιρτζίκης (στον οποίο έτσι κι αλλιώς μόνο η παρουσία του επιτράπηκε) ούτε ο κ. Παπανικολάου, αλλά μία κυρία, γνωστή υψηλόβαθμη υπάλληλος της ΕΠΟ, της οποίας το όνομα για ευνόητους λόγους δεν θα αναφέρουμε (αν και το γνωρίζουμε).
Εκείνη τη στιγμή δεν εξέφραζε τον εαυτό της αλλά μιλούσε ως «εκπρόσωπος» της ΕΠΟ. Δεν γνωρίζουμε επίσης αν μετέφερε σκέψεις του κ. Γκιρτζίκη ή δικές της. Το βέβαιο είναι όμως ότι η... πρότασή της ξεπέρασε κάθε λογική.
Πρότεινε (άκουσον άκουσον) να... απαγορευθεί να συμμετάσχουν σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης (Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ) δύο ομάδες από την ίδια χώρα! Όπως ακριβώς το διαβάζετε! Γι αυτό και τα παραδείγματα ζευγαριών που προαναφέραμε.
Ποια ήταν η αντίδραση των παρευρισκόμενων; Η αίθουσα «τραντάχτηκε» από τα γέλια! Ο γενικός γραμματέας της ΟΥΕΦΑ Θόδωρος Θεοδωρίδης έμεινε άφωνος, μη πιστεύοντας στα αυτιά του, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι γελούσε και ο ίδιος ο Εκτελεστικός Διευθυντής της ΕΠΟ, ο κ. Παπανικολάου.
Οσοι εκπρόσωποι Ομοσπονδιών... κατάφεραν να ξεπεράσουν τα γέλια, ρωτούσαν φυσικά απορημένοι πως θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο. Προφανώς οι άνθρωποι δεν γνώριζαν ποια είναι σήμερα η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Τουλάχιστον (εκτός των άλλων) «παράγει» γέλιο...
http://www.sdna.gr/




Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.