Κληρώνει σήμερα για κύπελλο και πρωτάθλημα!



Αντίστροφα μετράει ο χρόνος από σήμερα για την επίσημη έναρξη της ποδοσφαιρικής περιόδου 2016-2017, καθώς στις 7:30 το απόγευμα πραγματοποιούνται οι κληρώσεις για το κύπελλο και του τοπικου πρωταθλήματα.

Σίγουρα η μη  συμμετοχή της Α.ΕΚ  για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής   κάνει πιο φτωχή  τη διοργάνωση. Βέβαια το γεγονός ότι  άλλες ομάδες, όπως  τα Διλινατα  ο Παληξουριακος και τα Φωκατα  κυρίως έχουν ενισχυθεί σημαντικά, όπως και άλλες ομάδες, όχι στον ίδιο βαθμό, αναμένεται να κάνουν αρκετά ανταγωνιστικό το νέο πρωτάθλημα.
Η κλήρωση του κυπέλλου και του πρωταθλήματος  έχει προγραμματιστεί να γίνει σήμερα στις 7:30 το απόγευμα στην αίθουσα του ΕΑΚ στα Φαρακλατα .
Το κύπελλο
Το ξεκίνημα όπως κάθε χρόνο θα γίνει με την κλήρωση του κυπέλλου ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών. Υπενθυμίζουμε ότι είναι υποχρεωτική η συμμετοχή για τις 14 ομάδες της Α' και Β` τοπικής  κατηγορία.
Η Α' τοπική
Σε ότι αφορά το πρωτάθλημα , με εξαίρεση  την Α.ΕΚ. που δεν δήλωσε συμμετοχή ,δικαίωμα συμμετοχής έχουν  9 ομάδες : ΠΑΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ ,ΦΩΚΑΤΑ,ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ ,ΔΙΛΙΝΑΤΑ,ΣΑΜΗ ,ΠΡΟΟΔΟΣ ,ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ,ΟΔΥΣΣΕΑΣ, ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ.
Η έναρξη των αγώνων κυπέλου και πρωταθλήματος θα  οριστεί  μετά την κλήρωση.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.