Ο ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΩΚΑΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ

Σε μια αξιέπαινη κίνηση προχώρησε ο Παλληξουριακός, ο οποίος αποφάσισε τη διοργάνωση ενός φιλανθρωπικού ποδοσφαιρικού αγώνα για τη στήριξη του Ζακυνθινού ποδοσφαιριστή, Λεωνίδα Κουτσούκη. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο του Αγίου Αντωνίου και αντίπαλος της ομάδας του Ληξουρίου θα είναι ο Α.Ο. Φωκάτων.


Ο Λεωνίδας, γεννημένος την 1η Ιουνίου 1995, τους τελευταίους μήνες δίνει το σπουδαιότερο αγώνα της ζωής του, έχοντας διαγνωστεί με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία. Έχει ανάγκη την οικονομική ενίσχυση, προκειμένου να μεταφερθεί σε εξειδικευμένο κέντρο στη Βοστώνη των Η.Π.Α., εκεί όπου θα έχει τη δυνατότητα να θεραπευτεί, υποβαλλόμενος σε μεταμόσχευση μυελού των οστών.
Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, όλα τα έσοδα από την αναμέτρηση θα δοθούν στην οικογένεια του 21χρονου ποδοσφαιριστή. Το πρόγραμμα της διοργάνωσης, περιλαμβάνει εκτός από το φιλικό παιχνίδι του Παλληξουριακού και των Φωκάτων και έναν αγώνα επίδειξης ημίωρης διάρκειας ανάμεσα στους προπονητές, τους γονείς και τα παιδιά της ακαδημίας του Παλληξουριακού.
πηγη:http://kefaloniaphoto.com 




Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.