Πρόεδρος της ΕΠΣΚΙ ο Θέμης Βαλσαμής

Οι αναταράξεις που υφίσταται το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν άφησαν εκτός και το τοπικό, αφού πριν από λίγο είχαμε αλλαγή σκυτάλης στην προεδρεία της ΕΠΣΚΙ. Ο Βαγγέλης Μαζαράκης είναι πλέον παρελθόν και τη θέση του πήρε ο Θέμης Βαλσαμής.
Ο τέως αντιπρόεδρος της ΕΠΟ εξαναγκάστηκε σε παραίτηση μετά το περίφημο Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών, που ανάγκαζε τον κ. Μαζαράκη, αλλά και τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους να παραιτηθούν των αξιωμάτων τους, αφού η υπόθεση της «κάρτας υγείας» εμπεριείχε κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα. Το Δ.Σ. της ΕΠΣΚΙ συνεδρίασε και εξέλεξε νέο πρόεδρο τον Θέμη Βαλσαμή και αντιπρόεδρο τον Λεωνίδα Γελάρδο. Τη θέση του κ. Μαζαράκη στο Δ.Σ. κατέλαβε ο πρώτος αναπληρωματικός των τελευταίων εκλογών, ο Παναγής Βαρδαραμάτος. Να θυμίσουμε
ότι η ΕΠΣΚΙ έχει δικαίωμα τριών ψήφων στις εκλογές της ΕΠΟ. Τουλάχιστον πριν από την παραίτηση Μαζαράκη η Ένωση ήταν στο πλευρό του ψηφοδελτίου του Δημήτρη Ελευθεριάδη. 

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος http://efimeridakefalonia.gr/?p=139991





Το μήνυμα του απερχόμενου προέδρου κ Ε. Μαζαράκη μετά την εκλογή του νέου προέδρου  στη σελίδα του facebook 


ΑΞΙΟΣ
Στον πανάξιο διάδοχο μου στην προεδρία της ΕΠΣΚΙ συμμαθητή και φίλο μου και αντιπρόεδρο μου ΘΕΜΗ ΒΑΛΣΑΜΗ που μόλις εξελέγη θερμά συγχαρητήρια Ηταν πάντα ένας ειλικρινής συνεργάτης......
ΘΕΜΗ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΥ
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.