Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ!!!!!!!!!!!!!

Τα  τελευταία  σχεδόν 3 χρόνια  το kefalonia sports news έδωσε καθημερινές, πολυμέτωπες, ενίοτε και άνισες μάχες για των αθλητισμό και την ενημέρωση της Κεφαλονιάς .
Σ' αυτό το διάστημα πολλοί -άλλοι φυσιολογικά, άλλοι κακόβουλα, άλλοι από απλή περιέργεια- αναζήτησαν να βρουν «ποιοι είμαστε».

Η απάντηση στο συγκεκριμένο ερώτημα είναι απλή, αλλά ταυτόχρονα πιθανώς δυσνόητη για ορισμένους: γεννηθήκαμε, είμαστε και -σε πείσμα των καιρών και των συνθηκών- θα παραμείνουμε «στρατιώτες» του αθλητισμού και ιδιαίτερα σε όσα έχουν να κάνουν με την Κεφαλονιά  . Και αισθανόμαστε πολύ υπερήφανοι γι' αυτό.

Είμαστε ΟΠΑΔΟΙ του αθλητισμού . Δίνουμε ΣΤΟΝ αθλητισμό και δεν παίρνουμε ΑΠΟ αυτόν  . Αυτό, φυσικά, δεν αναιρεί το γεγονός πως έχουμε προσωπική ζωή/ προτεραιότητες που δεν μπορούμε να παραμελήσουμε, ειδικά στη δεδομένη εποχή, με τις γνωστές τραγικές συνθήκες που επικρατούν.

Χωρίς ΚΑΝΕΝΑ υλικό ή άλλης μορφής αντάλλαγμα δώσαμε πολύ δύσκολες μάχες για Την ενημέρωση με μεγάλο προσωπικό κόστος. Ο στόχος μας ήταν τριπλός:

Πρώτον, να γνωρίσουν και να αγαπήσουν τα  αθλητικά δρώμενα της Κεφαλονιας  μας περισσότεροι φίλαθλοι  . Δεύτερον, να δώσουμε την δυνατότητα σε ανθρώπους που αγαπάνε  τον αθλητισμό και μένουν έκτος Κεφαλονιάς να ενημερώνονται  για ό,τι συνέβη στο νησι. Τρίτον, να καλλιεργήσει ο αναγνώστης του site τη δική του κριτική σκέψη. Να μάθει να φιλτράρει την είδηση, να εντοπίζει τα «κατά παραγγελία κείμενα», να αποβάλει από τη συνείδησή του ότι «βιαίως» προσπαθεί να του «φυτέψει» ο προπαγανδιστικός Τύπος.

Αρχή μας ήταν να κριτικάρουμε, πάντα καλόπιστα, τα κακώς κείμενα για όσα συμβαίνουν εντός νησιού ,και να επικροτούμε οποιαδήποτε θετική κίνηση.

Η αδιαπραγμάτευτη άρνησή μας να γίνουμε διαδικτυακοί διακινητές non paper του οποιουδήποτε, καθώς και η κριτική μας στάση ενόχλησαν πολλούς, δεν ήταν τόσο αναμενόμενο -τουλάχιστον για τη δική μας προσέγγιση των πραγμάτων- να δεχόμαστε σφοδρά πυρά «εντός των τειχών».

Για να είμαστε δίκαιοι, οφείλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ διότι συγκινητικά χιλιάδες άνθρωποι αγκάλιασαν την ιστοσελίδα, διέδωσαν τα άρθρα της, έστελναν ενθαρρυντικά σχόλια, βοήθησαν -άλλοι φανερά και άλλοι όχι- στη συγγραφή άρθρων, αλλά κυρίως διότι διά της γόνιμης κριτικής τους, βελτίωναν εμάς και το site.

Μέσα από μία δύσκολη πορεία, το
Kefalonia sports news απέκτησε χιλιάδες αναγνώστες και φίλους . Σύμφωνα με τη δική μας οπτική, αυτοί ήταν, είναι και θα είναι συνοδοιπόροι μας. Το site, μολονότι ουδέποτε ασχολήθηκε  συστηματικά με τη διάδοσή του, απέκτησε -χάρη σε όλους εσάς- μία τεράστια δυναμική.



Σήμερα( ΤΡΙΤΗ 24/12/13 )και ώρα( 01:07 ), πραγματοποιείται η τελευταία ανάρτηση του kefalonia sport news γι' αυτόν τον κύκλο. H αναστολή λειτουργίας δεν σηματοδοτεί το τέλος μίας διαδρομής. Αντιθέτως, θα επανέλθουμε ακόμη πιο δυνατοί, πιθανώς σοφότεροι και με τη βεβαιότητα ότι -για κάθε σωστό και για κάθε λάθος βήμα μας- λογοδοτούμε σε μία και μοναδική αρχή: στην  συνείδηση μας .


ΥΣ. θα τα λέμε από το facebook.

Καλή αντάμωση...
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.