ΤΟ PRE GAME ΤΗΣ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ


Το πρωτάθλημα συνεχίζεται με τη 2η αγωνιστική η οποία ξεκινάει το Σάββατο (29/10) με δυο αναμετρήσεις, και η αυλαία πέφτει την Κυριακή (30/10) με τα υπόλοιπα  τρία  παιχνίδια
Τα 18 γκολ της πρεμιέρας αν μη τι άλλο αποτέλεσαν το καλύτερο… ορεκτικό για το φετινό πρωτάθλημα. Πλέον, όλη η Α` ΕΠΣΚΙ  έχει μπει σε κανονικούς ρυθμούς και η 2η αγωνιστική είναι εδώ με πέντε ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.
Αναλυτικά το πρόγραμμα και η διαιτητές:
Α Κατηγορια   (2η αγωνιστική)
Αγώνας
Γήπεδο
Ημέρα
Ημ/νία
Ώρα
Διαιτητές
1.
ΑΕ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
Σάββατο
19/10/13
11:00
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Δ., ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ Β., ΑΒΑΖΑΡΟΣ Χ.
2.
ΑΟ ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ ΠΡΟΝΝΟΙ
Σάββατο
19/10/13
15:00
ΚΙΟΣΗΣ Κ.,
ΜΑΤΙΑΤΟΣ Δ., ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ Δ.
3.
ΑΟ ΣΑΜΗΣ
ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
Κυριακή
20/10/13
13:00
ΜΑΤΙΑΤΟΣ Δ., ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ Θ., ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Σ.
4.
ΑΟ ΦΩΚΑΤΑ ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
Κυριακή
20/10/13
15:00
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Δ., ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Σ., ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ Β.
5.
Α.Ο.Κ.Ι.
ΑΟ ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ
Κυριακή
20/10/13
15:30
ΜΕΝΕΓΑΤΟΣ Ε., ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ Α., ΤΟΥΛΑΤΟΣ Π.

 
ΣΑΒΒΑΤΟ 29/10/2013
ΑΕΚ  -  ΠΡΟΟΔΟ ΙΘΑΚΗΣ

Το Σάββατο λοιπόν στις 11:00, η ΑΕΚ  θα υποδεχθεί στην έδρα της(Δακ Αργοστολιου) την Πρόοδο Ιθάκης  με τους πρωταθλητές να έχουν τον πρώτο λόγο για το «τρίποντο» . Σαφώς η ΑΕΚ  είναι  καλύτερη ομάδα από τους Θιακους και εύκολα θα πάρουν τους τρεις βαθμούς κάνοντας το 2 στα 2. Για την ομάδα από την Ιθάκη τα πράγματα είναι δύσκολα και το μόνο που μπορούν να περιμένουν είναι να βρεθεί σε άσχημοι μέρα η αντίπαλος τους και να  αποσπάσει   ένα  θετικό αποτέλεσμα .   
ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ  -  Α.Ο.ΠΡΟΝΝΩΝ

Την ίδια μέρα και στο ίδιο  γήπεδο αλλά το μεσημέρι (15:00),ο Παλληξουριακος ξεκινά τον μαραθώνιο του πρωταθλήματος με αντίπαλο τους Προννους. Οι Ληξουριώτες θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσει τους και η αδύναμοι Προννοι είναι ότι πρέπει. Ο  Παλληξουριακος θέλει την φετινή σεζόν  να ξαναμπεί στο κλαμπ των ισχυρών του πρωταθλήματος, και η τετράδα είναι ο στόχος τις ομάδας. Για τους Προννους τα πράγματα θα είναι αρκετά δύσκολα, και αν θέλουν να  κερδίσουν κάτι από αυτό τα ματς θα πρέπει να συνέλθουν γρήγορα αφήνοντας πίσω τους τις κακές εμφανίσεις τους σε πρωτάθλημα και κύπελλο.          
ΚΥΡΙΑΚΗ 30/10/2013
Α.Ο.ΣΑΜΗΣ  -  Α.Ο.ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ

Ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα μπορεί να χαρακτηριστεί  η αναμέτρηση ανάμεσα στην Σάμη και την Εικοσιμια που θα διεξήχθη την Κυριακή στις 13:00 στο Δακ Αργοστολίου .Οι γηπεδούχοι με μεγάλες βλέψεις για την φετινή σεζόν συναντούν μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί... Οι Σαμικοι μετά από αρκετά χρόνια έχουν αρκετά καλοί ομάδα και αναζητούν μία διάκριση και η Εικοσιμια είναι ένα εμπόδιο που πρέπει να προσπεράσουν να πετύχουν τους στόχους τους. Η Εικοσιμια διαθέτει  πολύ καλή ομάδα και αναμένεται να χτυπήσει στα ίσια τον αγώνα και να δείξει ότι παρά τις αρκετές αλλαγές παραμένει μια εκ των κορυφαίων ομάδων του νησιού.
Α.Ο.ΦΩΚΑΤΑ  -  ΠΑΟ ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ

Το μεσημέρι (15:00) στις  Κεραμείες , τα φιλόδοξα  Φωκατα «δοκιμάζονται» από τον κυπελλούχο Παγκεφαλληνιακο ,αμφίρροπο ζευγάρι, ανάμεσα σε δύο περίπου ισοδύναμες ομάδες. Τους «παρθενικούς» της βαθμούς στην φετινή διοργάνωση θέλει να πάρει  η ομάδα της Ληβαθους και ο αγώνας με τον «Παγκε» είναι  μια καλή ευκαιρία. Από την άλλη ο «Παγκε» έρχεται από μια αγχωτική νίκη επί της Πρόοδο την 1η αγωνιστική με όχι και τόσο καλή εμφανίσει και θα προσπαθήσει να πάρει το δεύτερο (2) κάνοντας το δυο στα δυο βγάζοντας από πάνω του δυο αρκετά δύσκολες έδρες με θετικό πρόσημο στην κούρσα του πρωταθλήματος.
Α.Ο.Κ.Ι.  -  Α.Ο.ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ


Τέλος, το πρόγραμμα τις 2ης  αγωνιστικής κλείνει στο ΔΑΚ στις 15:30 με το ματς της αγωνιστικής. Ο ΑΟΚΙ υποδέχεται τα Διλινατα, με τους «Μελανόλευκους» να θέλουν αρχή με το δεξί στα εντός έδρας παιχνίδια τους κερδίζοντας και τους «πράσινους» κάνοντας το «δύο στα δύο» στο ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος .Τα 6 γκολ στα Τζαννατα απέναντι στους Προννους ήταν μια καλή άρχει για την ομάδα του Ρετσι, που θα ήθελε πολύ να ξαναδεί κάτι ανάλογο και με τα Διλινατα. Για τους φιλοξενούμενους του Σπύρος Αλυσανδράτου τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα. Δυο μαζεμένα ντέρμπι στις δυο πρώτες αγωνιστικές, θα πρέπει να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα για να μείνει από νωρίς πίσω στην διεκδικήσει τις τετράδας . Το καλό για τα Διλινατα είναι ότι φέτος έχουν γυρίσει στην ομάδα  αρκετές αξιόλογες μονάδες που θα ενισχύσουν αρκετά την προσπάθεια της ομάδας για διάκριση .   
=============================================================================================    
ΟμάδαΒαθμοίΑγώνεςΝίκεςΙσοπαλίεςΉττεςΥπέρΚατά
1.ΑΕ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ6220070
2.Α.Ο.Κ.Ι.3110062
3.ΑΟ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ3110030
4.ΑΟ ΣΑΜΗΣ3110020
5.ΠΑΟ ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ3110021
6.ΑΟ ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ0000000
7.ΑΣ ΟΜΑΛΩΝ ΤΡΩΙΑΝΑΤΩΝ ΤΑ ΟΜΑΛΑ0100102
8.ΑΟ ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ0100102
9.ΑΟ ΦΩΚΑΤΑ0100103
10.ΑΟ ΠΡΟΝΝΟΙ0100126
11.ΑΟ ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ0200217
Α.Ο.Κ.
Ι.
ΑΕ
ΚΕΦΑΛΛ
ΗΝΙΑΣ
ΑΟ
ΔΙΛΙΝΑ
ΤΩΝ
ΑΟ
ΕΙΚΟΣΙ
ΜΙΑΣ
ΑΟ
ΠΑΛΛΗΞ
ΟΥΡΙΑΚ
ΟΣ
ΑΟ
ΠΡΟΝΝΟ
Ι
ΑΟ
ΠΡΟΟΔΟ
Σ
ΙΘΑΚΗΣ
ΑΟ
ΣΑΜΗΣ
ΑΟ
ΦΩΚΑΤΑ
ΑΣ
ΟΜΑΛΩΝ
ΤΡΩΙΑΝ
ΑΤΩΝ
ΤΑ
ΟΜΑΛΑ
ΠΑΟ
ΠΑΓΚΕΦ
ΑΛΛΗΝΙ
ΑΚΟΣ
Α.Ο.Κ.Ι.-
ΑΕ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ-
ΑΟ ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ0-2-
ΑΟ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ-3-0
ΑΟ ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ-
ΑΟ ΠΡΟΝΝΟΙ2-6-
ΑΟ ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ-1-2
ΑΟ ΣΑΜΗΣ-
ΑΟ ΦΩΚΑΤΑ-
ΑΣ ΟΜΑΛΩΝ ΤΡΩΙΑΝΑΤΩΝ ΤΑ ΟΜΑΛΑ0-2-
ΠΑΟ ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ-
    
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.